donderdag 2 mei 2019

Gardena accu

Morgen al in huis vanaf €167. Accus van Gardena beschikbaar. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Bekijk ons assortiment Gardena producten.

Accu van Gardena beschikbaar. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.


Werk gazonranden moeiteloos bij met een accu -grasschaar van GARDENA. Compleet assortiment, hoogwaardige kwaliteit. Voor 23:00u bestel morgen in huis!

Productkenmerken van de Gardena accu -kooimaaier 3Li Sla daarom je slag: de op een accu werkende kooimaaier 3Li van Gardena is een uitstekend alternatief voor gewone cirkelmaaiers. In tegenstelling tot cirkelmaaiers snijdt een kooimaaier de grashalmen zuiver af, in plaats van deze met de cirkelmessen eraf te slaan. Dan kan een nieuwe accu uitkomst bieden. Werkt de volt accu voor jouw Gardena tuingereedschap niet optimaal meer? Ook kan het handig zijn een extra accu klaar te hebben liggen, voor de klussen die net wat meer tijd kosten.


Zo hoef je nooit meer een onwelkome pauze te nemen tijdens het klussen in de tuin. Ze zijn licht en hebben diverse slimme functies die een ergonomische werkhouding bij uiteenlopende toepassingen stimuleren. De handmatige scharen zijn fijn in gebruik door de ergonomische grepen. Zoek je een krachtigere schaar, ga dan voor een accu of elektrische.


Vandaag besteld morgen in huis. Alle merken heggenscharen online. Nieuwe accu voor uw Gardena? Specialistisch advies nodig?


De softgrip handgreep maakt werken met de Gardena AccuJet bladblazer comfortabel. De bladblazer van Gardena wordt geleverd met een 18V Lithium-Ion accu en oplader. Het formaat van de bladblazer maakt het eenvoudig om hem op te bergen in bijvoorbeeld je garage of schuur.

Comfortabel snoeien zonder storende kabel. Krachtige, onderhoudsarme Lithium-Ion accu. GARDENA accu heggenschaar ComfortCut Li-Ion. Bestel eenvoudig uit ons ruime aanbod accu ’s en laders in onze webshop.


De trimmer heeft een sterke. Gratis verzending vanaf €5-. Als je bij moeilijk bereikbare plekken wilt trimmen, wordt het aangeraden om een trimmer te kopen met een kantelbare kop. Om het zo comfortabel mogelijk te maken zijn de grastrimmers licht in gewicht. De telescopisch verstelbare steel is licht van gewicht, zodat je gemakkelijk en moeiteloos plaatsen kan bereiken waarvoor je anders gevaarlijke toeren moet uithalen en waar je veel kracht voor nodig heb.


Gardena heggenscharen kenmerken zich net als alle Gardena producten door de Duitse degelijkheid. Gardena heeft zowel elektrische, accu als handmatige heggenscharen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts