dinsdag 27 september 2016

Beschermkap

Beschermkap voor scheerhoofden. Hierbij kan gekozen worden voor een ronde beschermkap , type SF, waarbij de klauw en het werktuig afgeschemd worden. Ontdek alle STIHL accessoires op de website of bij een dealer in de buurt. Deze beschermkap houdt het scheerapparaat stofvrij en beschermt het op reis.


Is de oude kap verdwenen of kapot?

Ideaal, want zo kunnen alleen kleine vogels van de vogelpindakaas snoepen.

De pindakaaspothouder Waterford is geschikt voor één pot vogelpindakaas. Uitgebreid assortiment beschermkappen om uw maaieenheid te beschermen. In onze catalogus vind u veiligheidskappen voor draaibanken, freesbanken, slijpmachines, boormachines, zaagmachines. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Via direct bestellen kunt u een offerte aanvraag bij ons plaatsen.


De sneeuw komt namelijk niet meer op de LNB waardoor de demping veel minder is en het signaal in de meeste gevallen prima blijft. De beschermkap is bedoeld voor algemeen slijp- en schuurwerk en voorzien van een afdekplaat voor doorslijpen. Daarnaast bieden wij lichtschermen voor het beveiligen van inloopzones.

De kap is uitgerust met een schroefklem en gecodeerd om veilig te worden vergrendeld. Deze kap kan op haakse slijpers worden gebruikt. Om dit soort gevaren weg te nemen is het belangrijk dat de boor en boorkop van de kolomboormachine goed zijn afgescherm zodat de bediener niet in aanraking kan komen met de draaiende delen.


De kap wordt ingezet als museumstol of museumvitrine. Tevens is het van belang dat de beschermkap elektrisch is geschakeld zodat de machine alleen bij een gesloten kap ingeschakeld kan worden. Eenvoudige montage door voorgeboorde gaten. Uitstekende lichttransmissie.


Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Exclusief Gardena telescoopsteel.


De kap is vrijwel onbreekbaar en stapelbaar. Koepelvormige afdekkap of beschermkap met graai-opening van transparant polycarbonaat. Hittebestendig tot 65ºC, mag in de vaatwasser.

U kunt de zoekspoel (zoekschijf) van uw metaaldetector beschermen met een beschermkap. Geïnteresseerd in onze producten? U kunt het plaatsen op een GN dienblad of een volleerde klusser kan er een fraaie presentatie van maken op bak, krat of anderszins.

Messen met quickstop en beschermkap voor rondvliegend snoei-afval. Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Brüder Mannesmann Heggenschaar, dubbelsnijdend (500W) - Met veilige 2-hands bediening. Hier vind u een uitgebreide selectie.


Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent. Zo kunt u verschillende smaken. Via de achterzijde kunt u eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin schuiven. De OZAKI beschermkap hangt in een beugel en kan pendelen om de wisselende ondergrond te kunnen volgen.


Door het opklapbare segment kan ook gemakkelijke langs stoepranden, muren en in hoeken worden geborsteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts