maandag 12 september 2016

Pokon universeel

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In de winter volstaat eens in de twee weken. Lees meer over het voeden van je kamerplanten. Voor optimale groei en bloei van alle kamerplanten. Universele plantenvoeding met humusextract.


Pokon universeel

De potgrond bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en houtvezel. Hierdoor wordt water goed vastgehouden en nemen planten de voeding goed op. Bovendien bevat de potgrond voeding voor ca. De grond bevordert de wortelgroei en stimuleert het bodemleven.


Je planten slaan dus beter aan en water wordt beter vastgehouden in de grond. Wat zijn de specificaties? Basis potgrond voor binnen- en buitenplanten. Pokon potgrond liter rhp universeel.


Pokon universeel

Met voeding voor maanden. Vandaag bestel morgen in de keuken. Het produceerde een kunstmest, die fosfor (P), kalium (K) en stikstof (N) bevatte.


POKON potgrond universeel (Big bag formaat) € 1999. Alleen de beste grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen worden gebruikt voor deze hoogwaardige potgrond. Ook worden de planten sterk en gezond door extra humus-extracten en een 1 plantaardige biostimulant, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen worden.


Pokon universeel

De grond is RHP gecertificeerd en zorgt voor gezonde bloemen en planten. Ondanks goede voeding en verzorging kan het gebeuren dat een plant problemen krijgt met ongedierte of een ziekte. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Bespaar ook geld op de dure boodschappen.


Ylva (5 woont alleen) besteedt rond de €per week bij de Coop. Bij Mason en Natalia (gezin met puberende kinderen) is het vaak wel €315. Gelukkig kun je profiteren van aanbiedingen.


De benodigde voedingselementen stimuleren de groei en bloei. De natuurlijke toevoeging van humusextracten stimuleert het natuurlijk evenwicht in de potgrond en zorgt ervoor dat voedingstoffen beter beschikbaar zijn voor de plant. SPAR is altijd in de buurt.


Producten van bij Tuincentrum. Gebruik potgrond dat het dichtst bij de bodemsamenstelling komt van de plaats waar een plant van origine vandaan komt. Potgrond bestaat onder andere uit tuinturf en tuinstrooisel.


Ook wel fosfor (P), Kalium (K) en Stikstof (N) genoemd. Voeding voor al uw kamer planten. Je probeert meer dan het maximaal toegestane aantal van een product aan je winkelmand toe te.


Ophalen in de winkel kan ook. Albert Heijn bezorgt in vrijwel heel Nederland. Je kan kiezen of je het wil laten bezorgen, of dat je het ophaalt in de winkel.


Beide soorten hebben zakken van liter op een pallet en zijn kwalitatief vergelijkbaar. De samenstelling van deze potgrond zorgt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts