woensdag 21 september 2016

Beton dekvloer

Zoek je een specialist voor het storten van een Cementdekvloer? Bekijk gemiddelde kosten, plaats je klus en kom in contact met vakmensen. Bekijk uw resultaten dekvloer storten bij Finecomb.


Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Een zandcement of betonvloer is prima te combineren met het gebruik van een vloerverwarming.

Er zijn wel wat aandachtspunten waar u rekening mee moet houden bij het leggen van een dekvloer of beton. Omdat zandcement erg kan krimpen bij opwarming is de kans op scheuren erg groot. De dekvloer is de oplossing als het gaat om uw ondervloer. Een strakke, egale vloer vloer die er zorg voordraagt dat uw eindafwerking top is. Andere toepassingen met beton in huis.


De toepassingen van beton zijn eindeloos. Door hun natuurlijke en authentieke uitstraling kan je zo zowel gebruiken in moderne als landelijke interieurs.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, glansgraad en structuur wat de look en feel totaal anders kan maken. Een cementdekvloer leggen is vakwerk en vraagt om precisie en voorkennis. Een dekvloer kan op verschillende manieren worden aangebracht en een vakman weet precies wat de beste optie is in jouw woning.


Laat de dekvloer aanbrengen door een ervaren vakman, die verstand van zaken heeft. Limburgs grootste vloerenbedrijf, helpt graag met de realisering van uw nieuwe cementdekvloer of siergrindvloer. Ook voor diverse andere afwerkvloeren bent u bij ons. In geval van een nieuwe dekvloer moet er nagedacht worden over de eisen welke gesteld moeten worden aan de anhydrietvloer of cementdekvloer en bij een renovatie of verbouwing moet bekeken worden of de bestaande ondergrond geschikt gemaakt kan worden voor de gewenste vloerafwerking. Tussen de dekvloer en de uiteindelijk gewenste vloer (de vloerbedekking) wordt meestal een isolatiepakket geleg vooral voor thermische isolatie, maar ook voor geluidsisolatie.


Een betonvloer wordt standaard geleverd in de bekende grijze betonkleur. Het is echter mogelijk om de vloer te voorzien van elke gewenste kleur. De prijs van de vloer wordt wel beïnvloed door de gekozen kleur. Wanneer je afwijkt van de standaardkleur moet er namelijk een supplement aan de betonmix toegevoegd worden. Om beton te kunnen verwerken is beton tijdens het storten vloeibaar.


Dit wordt ook wel plastisch genoemd. Dat wil zeggen dat het beton enigszins de neiging heeft uit te vlakken en gemakkelijker is te nivelleren. Daarom dient de te storten beton ingesloten te zijn, anders loopt het weg.

Dit beton is een speciaal mengsel, waardoor het beton gemakkelijker stort en zich gemakkelijker laat afwerken. Dit is speciaal voor de wat minder ervaren storter. De kwaliteit en sterkte van het beton zijn hetzelfde als standaard beton. Beton design is helemaal in.


Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. Zo’n dekvloer is meestal een centimeter of drie dik. Afhankelijk van de wensen en de materiaalkeuze kan die dekvloer direct als eindvloer worden gebruikt, of wordt er nog een vloerbedekking op aangebracht.


Een populaire dekvloer bovenop beton is de zogenaamde cementdekvloer. Afwerkvloeren, ook wel bekend als dekvloeren , smeervloeren, strijkvloeren of estrichvloeren, worden gestort als toplaag van bijvoorbeeld een zandcementdekvloer. AVV Afbouw is specialist in afwerkvloeren storten en stort afwerkvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen messcherpe tarieven.


Naast het monteren van de vloerverwarming, biedt BBM Vloeren ook de mogelijkheid om uw ondervloer en afgewerkte eindvloer te verwerken in uw woning. Als ondervloer is de zandcement dekvloer de oplossing voor een egale ondervloer, waarop elke eindvloer perfect aangelegd kan worden. Dit komt de kwaliteit van de dekvloer ten goede.


Welke sterkte moet ik aanhouden voor mijn vloer? Door het water te vervangen met Hydramix Pro zal de dekvloer waterdicht opdrogen. Hydramix verdicht en verhardt het beton waardoor het ook nog eens steviger wordt. Stap 1: Controleren en schoonmaken van de (betonnen) ondervloer.


Controleer de onderliggende draagvloer op scheuren en kapotte voegen, repareer dit indien nodig. Voor zandcement dekvloeren is vocht geen belemmering voor de vloer zelf. Voor toepassingen waarbij geen bijzondere eisen aan het beton worden gestel zijn zowel portlandcement als hoogovencement geschikt.


Portlandcement is zeer geschikt voor een snellere verharding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts