woensdag 14 september 2016

Onderhoudsvrije voortuin

De onderhoudsvrije voortuin. Een voortuin is het aangezicht van je huis en het is niet handig dat deze een rommelige en verwilderde indruk maakt. Een onderhoudsvrije voortuin is heel simpel te realiseren.


Hier kan je bijvoorbeeld wel voor wat meer bestrating kiezen, bijvoorbeeld als parkeerplaats.

Helaas is dat niet zo makkelijk als het lijkt. Zo’n voortuin waarvan anderen zeggen: ‘Zo dat ziet er netjes uit! Het vergt veel onderhoud en creativiteit om de perfecte voortuin te creëren.


Daarom hebben wij dit Ideabook voor je geschreven. In een onderhoudsvrije tuin is de bestrating het belangrijkst. Met wat makkelijke planten breng je ook groen in je tuin. Zo heb je een echte tuin, maar toch nauwelijks onderhoud.


Bekijk het bord onderhoudsvrije voortuin van hanneke_huijben op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Tuin ideeën, Voortuinen en Tuin. Hieronder vind je voorbeelden van alternatieven om je onderhoudsvrije tuin aan te leggen. Bestrating In plaats van een groen grasveld dat je maandelijks moet maaien of een houten vlonder die elk jaar in de olie gezet wordt, is er ook nog een andere optie. Laat je tuin compleet bestraten.


Ook als bedrijf is het prettig een onderhoudsvrije tuin te hebben. Een boom wordt meestal niet gezien als ‘strak’ item. Deze moderne, strakke tuin is dat zeker, met alleen wat kleine randen levende plantjes.


Toch past een mooie boom prima in een strakke tuin. Onderhoudsvrije tuin op maat. Vaak eindigt uw wens van een onderhoudsvrije tuin in een stenen massa.


Het is aan ons de taak om een tuin te ontwerpen die in eerste instantie helemaal niet direct aanvoelt als ‘ onderhoudsvrij ’. Met zoiets simpels nemen wij geen genoegen. Vaste planten voor de onderhoudsvrije tuin. Goedkoop en eenvoudig een onderhoudsvrije tuin aanleggen Niet iedereen heeft tijd of zin om veel tijd in het onderhoud van een tuin te steken.


Een mooie onderhoudsvrije tuin kan dan een goede oplossing zijn. Heb je weinig tijd om te tuinieren maar wil je toch een mooie tuin?

Er zijn veel manieren om een tuin zo onderhoudsvrij mogelijk te maken, zonder dat de tuin er kaal hoeft uit te zien. Wij kunnen voor jou een onderhoudsvrije tuin aanleggen precies zoals je het zelf wenst. In de regel willen mensen graag een representatieve én onderhoudsvrije voortuin. De tuinarchitect van PUUR groenprojecten houdt daar uiteraard rekening mee. Het belangrijkste uitgangspunt voor PUUR is dat de voortuin de architectuurstijl van de woning altijd dient te versterken.


Emma: onderhoudsvrije voortuin Dit ontwerp is een prettige combinatie van strak en zomers. De geschilde kastanje houten palen vormen een subtiele herinnering aan de paaltjes die u ’s zomers op het strand tegenkomt. Voordat je begint met het omspitten van je tuin moet je jezelf de vraag stellen: Wil ik voornamelijk een onderhoudsvrije voortuin of wil ik lekker mijn groene vingers aan het werk zetten. Als je fietsen wilt stallen en een auto plaatst in je voortuin is het logisch dat je vooral gebruik maakt van tegels.


Dan bent op zoek naar een onderhoudsvrije tuin. Een tuin waarin niet wekelijks gesnoeid of geschoffeld hoeft te worden, met planten die niet gevoelig zijn voor een buitje meer of minder. Van Dijk Groenvoorzieningen heeft ook voor uw tuin de ideale oplossing. Een compleet onderhoudsvrije tuin bestaat niet, zelfs al zou de hele tuin betegeld zijn. Moderne onderhoudsvrije voortuin.


Er is slechts een paar soorten planten toegepast in deze voortuin , maar in sterk evenwicht met het lijnenspel en het opvallende RVS waterelement. Een moderne voortuin met weinig onderhoud en een opvallende uitstraling. Niets is makkelijker dan een onderhoudsvrije tuin. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde en weten dan ook heel goed hoe wij voor u een onderhoudsvrije tuin kunnen realiseren.


Hierdoor hoef u geen tijd meer te besteden aan zware en lastige tuinklussen. Je hebt een tuin, maar geen groene vingers of weinig tijd voor onderhoud? Geen noo er bestaan ook tuinen met weinig.


De hoveniers van de Hovenier-Gigant kunnen voor u een onderhoudsvrije tuin realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts