woensdag 28 september 2016

Glatz parasol hoes

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Bescherm uw parasol met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Weten welke hoes het beste past?


Zoek uw perfecte hoes op maat! Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Alle parasolhoezen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Boek het Parasol , Nieporęt.


U krijgt direct een bevestiging. Doordat de hoezen speciaal ontworpen zijn voor de specifieke parasols uit de Glatz collectie zal de hoes perfect aansluiten en dus optimaal dienst kunnen doen. Ondanks dat wij al zeer tevreden waren over onze eerste hoes , zijn de verbeteringen waaronder een langere interen stok erg prettig. Wanneer u de parasol niet gebruikt is het aan te raden deze in te klappen. Door gebruik te maken van een parasolhoes blijft de parasol langer mooi en schoon.


Zowel in het design van de parasol als in de afwerking van de details. Met meer dan 1jaar ervaring in het ontwikkelen van parasols heeft het Zwitserse Glatz een ruime collectie parasols opgebouwd. Zowel bij de stokparasols als bij de vrijhangende parasols staat bedieningsgemak en design voorop. Het meest complete aanbod van Glatz staat bij Alloutdoor gepresenteerd en door de jaarlijkse training bij de fabriek van Glatz in Frauenfel Zwitserlan mogen wij wel zeggen dat u een ervaren en eerlijk advies krijgt.


De parasols van Glatz zijn bovendien ook nog eens fraai vorm gegeven en van een prachtig design. Kwalitatieve parasolhoes met een waterafstotende buitenlaag en ademende binnenlaag. Voor de duurzaamheid van uw parasol raden wij u aan deze af te dekken als de parasol goed droog is. Deze parasolhoes wordt geleverd met opbergtas. Glatz sunshades are well suited for large and small balconies thanks to their adaptability.


Die besten Sonnenschirme weltweit! Eigenschappen Glatz beschermhoes De Glatz beschermhoes heeft een handige lengtestok zodat de hoes gemakkelijk over de parasol is te plaatsen. Door de Light Grey kleur is uw parasol naast functioneel ook nog eens mooi bekleed.


Let erop dat u de parasol beschermhoes alleen over de. Glatz parasols zijn nu verkrijgbaar bij JB exclusieve tuinmeubelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Let wel op, want wanneer uw parasol vochtig is kunt u de hoes er beter niet omheen doen. Dit veroorzaakt lelijke vlekken op uw parasoldoek. Lees voor meer tips hierover ons blog. Daarbij hebben we ook nog wat leuke accessoires om uw tuin levendig te maken.


De parasol Apricis is een elegante grote parasol met een diameter van 3centimeter. De parasol bestaat uit een luxe frame van hardhout en een groen doek van polyester. Polyester beschermt tegen zowel de zon als vocht, waardoor schimmels en bacteriën de parasol niet kunnen aantasten. De houten parasol is uitgerust met een handig draaimechani. Parasolhoes voor zweefparasols: Zweefparasolhoezen hebben wij in verschillende maten, merken en kleuren.


Passende hoes voor zweefparasol. De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten.


Hanteerbaarhei vooral bij hoge parasols en dagelijks gebruik is het fijn als de beschermhoes voor uw parasol een integreerbare opzetstok in de zoom geplaatst kan worden. Het Zwitserse bedrijf Glatz , is gespecialiseerd in het ontwerpen van mooie, functionele parasols. Met al meer dan 1jaar ervaring, is Glatz een echte ervaringsdeskundige op het gebied van zonwering. De parasols zijn makkelijk in gebruik en geschikt voor elke tuin, dit komt doordat de parasols makkelijk verstelbaar zijn.


Deze hoes is weerbestendig zodat u uw parasol ook tijdens slecht weer buiten kunt laten. Bovendien is de hoes afwasbaar waardoor u hem snel weer schoon hebt. Groot assortiment Parasols.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts