vrijdag 16 september 2016

Hummel badkamers assen

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken!


Kom eens langs bij de sanitairwinkel Megadump in Dalen.

Van complete badkamers tot toiletsets. In onze showroom zijn ruim compleet ingerichte badkamers te bezichtigen. Onze badkamers onderscheiden zich van de gangbare collecties elders door de nadruk te leggen op assortiment en kwaliteit.


Uiteraard niet te veel accessoires, moderne badkamers zijn minimalistisch en strak. Veel rechte lijnen en scherpe hoeken, zodat het design overzichtelijk overkomt. Natuurlijk zijn de badkamers van alle gemakken voorzien.


Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken, badkamer of meubels? Kenmerkend voor deze stijl zijn tijdloos tegelwerk, sfeervol sanitair en een “No Nonsens” opstelling waar functionaliteit de boventoon voert.

Maak kennis met de merken van onze badkamers ! De afstand van Assen naar Haulerwijk is slechts kilometer. Met de auto bent u vanuit Assen al in ongeveer minuten in Haulerwijk. De grote showroom biedt een brede keuze aan mogelijkheden op keuken-, badkamer - en tegelgebied. Onder het genot van een verse kop soep maken onze adviseurs samen met u een ontwerp voor uw droomkeuken of - badkamer.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Ruim assortiment badkamers. Groot assortiment vrijstaande baden.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Wij zijn geopend tijdens de bouwvak en de. Doet u altijd graag mee met de mode en bent u echt van deze tijd?


Dan zijn onze trendy keukens wellicht de juiste keuze voor u. Hummel - Badkamers in Assen. Ook keukens met moderne technieken zoals een afzuigkap die uit het werkblad omhoog komt of een Quooker. Design die uw moderne keuken helemaal compleet maakt, zonder de dure design prijs.


Al dus een keukenverkoper.

Wij bieden een breed assortiment met de nadruk op kwaliteit en. Alle rechten voorbehouden. Show on map Routebeschrijving.


Steeds meer mensen doen tegenwoordig online inspiratie op voor hun nieuwe woninginrichting. Koop met CBW garanties en wees zeker van je aankoop. Vind hier je goedkope en complete badkamer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts