donderdag 29 september 2016

Nagelstudio zwolle zuid

Bekijk ons gehele manicure pedicure accessoires assortiment online. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van acrylnagels met sjablonen en een gel-overlay. Ook voor nailart bent u bij ons aan het juiste adres.


Het is een gezellige salon aan huis waar je onder het genot van een kopje koffie of thee, je nagels mooi kunt laten maken. Nagelstudio aanmelden Zwolle.

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een nagelsalon. Bent u eigenaar van een nagelstudio en wilt u klanten bereiken in Zwolle ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! Op zaterdag juni van 10.


Winkelcentrum Zwolle Zuid winkelcentrumzwollezuid. Over New York nagelstudio.

U kunt denken aan de oosterse drukpuntmassage Shiatsu, huidverbeteringsmassage en bijv. Na tien jaar ervaring opgedaan te hebben in Amerika in de nagelindustrie zijn wij geopend met als doel: jouw nagels er op zijn mooist uit te laten zien. Aangezien wij staan voor kwaliteit, maken wij alleen gebruik van hoogwaardige merken zoals CND.


De schoonheidssalon is gevestigd in Zwolle - Zuid in de woonwijk Gerenlanden. Ons huidige team bestaat uit vakfanaten, alle gediplomeerd en ervaren specialisten op hun vakgebied. De medewerkers van Smallsteps zullen de activiteit begeleiden. Met 2maan behandelruimtes zijn we waarschijnlijk het grootste schoonheidsinstituut van Zwolle en omgeving. U kunt hier terecht voor diverse ontspannende en verzorgende schoonheidsbehandelingen.


U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Het is dan ook fijn en belangrijk om goed verzorgde handen te hebben.


Bent u op zoek naar een nagelstyliste voor kunstnagels zoals gelnagels of acylnagels in Zwolle ? In onze salon komen huidverbetering en ontspanning samen in een behandeling. Altijd gezellig, hele mooie nagels en goede.

Van binnen treft u een moderne inrichting aan dat. De voordeligste én beste zonnestudio van Zwolle Zuid. Welkom bij Ergoline zonnestudio SunCare Zwolle Zuid , dé locatie waar u verantwoord kunt zonnen zonder afspraak. U zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele Ergoline zonnebanken van Zwolle Zuid.


Jeannette de Vries medisch pedicure in praktijk Berkenhove Zwolle Zuid. Behandeling risicovoeten, vergoeding zorgverzekering, persoonlijke zorg. Voetzorg Zwolle heeft een samenwerkingsverband met ziekenhuis Isala om op afspraak pedicurezorg aan bed te verlenen.


Ik ben medisch pedicure in Zwolle Zuid. Dit betekent dat ik breed ben opgeleid en alle (risico)voeten mag behandelen. Daarnaast zijn wij als expert verbonden aan het Expertisecentrum Voet- en Beweging te Zwolle , waar wij met diverse disciplines (onder andere podotherapie) samenwerken. Als u een manicure neemt, worden uw handen en nagels goed verzorgd.


Wanneer u diabeet- of reumapatiënt bent of als u een medische voet hebt komt u in sommige gevallen in aanmerking voor een vergoeding via uw zorgverzekering. De nagels worden bijgevijl de nagelriemen worden teruggeduwd of afgeknipt en de nagels worden goed gereinig zodat deze bijvoorbeeld gelakt kunnen worden. Hallo, ik ben Jannie Schilperoort, de pedicure achter deze praktijk.


Als Medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle (risico)voeten te behandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts