woensdag 14 september 2016

Zelf betonlook vloer maken

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Groot assortiment Vloeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Betonlook vloer zelf maken.


Zoek informatie over Finecomb.

Een betonlook vloer zelf maken is voordelig en levert een schitterend resultaat op. U kunt klein beginnen: zelf betonlook meubels maken , zelf een betonlook aanrechtblad maken , zelf een betonlook toilet maken. Als u tenminste van de juiste producten gebruikmaakt en zich voldoende hebt geïnformeerd over de werkwijze bij een betonlook vloer zelf maken. Als u heeft geoefend dan bent u klaar om ook grotere oppervlakten uit te rusten met een strakke betonlook. Gebruik deze cursus indien u interieurs of exterieurs wilt perfectioneren door een betonlook te maken.


Meestal worden deze geplaatst door professionele bedrijven, maar regelmatig kiest men ervoor om een polyurethaan gietvloer zelf te leggen.

Dit is, wanneer we het financiële plaatje bekijken, zeker interessant te noemen. Decothaan polyurethaan gietvloer als een volwaardig doehetzelf pakket om de gietvloer zelf te leggen. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook.


De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf. Wil je ook een muur met betonlook ? Een naadloze vloer over de gehele kamer geeft een ruimtelijk effect, ongeacht of deze groot of klein is. Trendy, goedkoop, mooi en praktisch in het onderhoud … dat kan met beton cire zelf aanbrengen. Waarom kiezen voor betonlook vloer zelf doen en geen echte betonnen vloer ? Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren.


Houd er rekening mee dat je na het aanmaken van het beton de vloer binnen een bepaalde tijd moet storten. Dit in verband met het uithardingsproces. Bij het gieten van het beton kun je gebruik maken van een hark en een betonschop.


Wanneer het eenmaal is gestort, dien je het af te vlakken met een reilat. Een enthousiaste doe-het-zelver die de instructies nauwkeurig opvolgt, zal zelf een prachtig eindresultaat weten te bewerkstelligen.

Voordat je begint met een muur te verven moet je ervoor zorgen dat je de muur vrij hebt en de vloer goed hebt afgedekt met een stucloper of plastic folie. Wat je daarnaast nodig hebt is het volgende: verfbak, kwast, vachtroller centimeter, vachtroller centimer, blokkwast en een doek. Laat je de vloer door een professional aanbrengen, dan heb je een kleurexpert tot je beschikking. Deze helpt je bij het maken van de juiste keuze, zodat de vloer naadloos aansluit op je bestaande interieur. Kies uit blauw- en grijstinten of ga nog een stapje verder: ga voor een patroon, tekst of afbeelding in je betonlook vloer.


Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Doordat je gebruik maakt van een primer voor de betonlook verf, dekt de betonlook verf in principe. Mocht je het effect te licht vinden, dan kan je altijd nog wat extra betonlook verf op de vloer doen. Je kunt diverse betonlook effecten op de vloer maken. Gietvloer doe het zelf pakket.


Bij de vloerpakketten voor een doe het zelf gietvloer zijn alle benodigde materialen en gereedschappen erin opgenomen. Werkvolgorde, manier van aanbrengen, werkinstructie. Decochip doe het zelf betonlook egaline aanbrengen. Het transparante betonlook badkamer coating systeem vult de poriën en zorgt er voor dat de afgewerkte muur of vloer nagenoeg geen vocht en of vuil meer opneemt. De natuurlijke uitstraling blijft maximaal aanwezig.


Een muur betonlook effect te geven kun je zelf aan de slag, daarvoor hoef je niet een schilder voor in te huren. Je kan het gewoon zelf , doordat de betonlook verf erg simpel is om mee te werken. Je hoeft niet volgens een bepaalde structuur te verven om een betonlook te maken.


Hoe je dat verder doet, lees je hieronder. Een houten vloer bijvoorbeeld zorgt voor warmte, een gietvloer geeft je huis daarentegen een industriële touch. Maar wat voor vloer je ook kiest -een houten visgraatvloer, laminaat of een stoere gietvloer met betonlook -: wij laten je zien hoe je jouw favoriete vloer het best kunt leggen. Zorg er in ieder geval voor dat er dagen niet op de vloer gelopen wordt. Wanneer je over de vloer moet lopen terwijl deze nog niet volledig uitgehard is kun je gebruik maken van platen die de druk verdelen.


Zelf een betonvloer storten of het laten doen? Een van de grootste redenen waarom mensen zelf hun betonvloer willen storten zijn de kosten. Bij de keuze voor gietvloer doe het zelf kunt u bij ons alle producten los bestellen, maar het is natuurlijk nog gemakkelijker om voor een compleet vloerpakket te kiezen.


Om deze reden is het een populaire afwerking voor badkamers en inloopdouches.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts