woensdag 28 september 2016

Verticaal groen

Op zoek naar een mooie plantenbak? Met deze verticaal groen innoverende technisch groene gevelsystemen, kunnen zowel binnenwanden als buitengevels worden voorzien van verticaal groen en een verticale tuin. U kan een units apart plaatsen op een horizontaal oppervlak, een rek personaliseren of gebruik maken van het ophangsysteem om een verticale tuin te creëren.


Wij krijgen echter ook regelmatig de vraag hoe je zo een tuin zelf kan maken. Een verticaal tuinsysteem aanleggen is zeer specialistisch werk.

De irrigatie die door de wand loopt is vermengd met vloeibare voeding. Dit mengen gaat met een speciale pomp. Onze groene wanden en tuinen zijn in elke lengte leverbaar en daardoor ideaal aan te brengen in elke ruimte. Verticaal groen , is een trend.


Bamboe gevels en dak houden Vietnamese flatbewoners koel. Klimaatverandering in stedelijke gebieden vraagt om een slimme inrichting van de stad.

Ho Chi Minh Sta vroeger bekend als Saigon, is de grootste stad van Vietnam en, met zijn miljoen inwoners, een van de grotere wereldsteden. Bovendien voelen mensen zich prettiger in een groene omgeving. Groen is een van de belangrijkste oplossingen voor extreme temperaturen of hevige regenval. Behang je muur letterlijk met planten, tot er geen stukje wit meer zichtbaar is. Ik zag deze trend op allerlei plekken, binnen én buiten.


Daarnaast bevordert dit ook een gezond binnenklimaat en zijn de wanden geluiddempend. Als zoekterm op Pinterest steeg deze trend met maar liefst 2. Dubow signaleert ook dat jongeren steeds meer verslingerd raken aan groen. Zo is er een trend die ’plant parents. Er is de afgelopen jaren zeer veel interesse in groene wanden, ook wel verticaal groen of green wall genaamd. Bij De Klerk hebben we meerdere systemen gezien en geanalyseer ook een aantal maanden ná de levering.


We zijn van mening dat de ontwikkelingen hiervan nog in volle gang zijn en de systemen nog steeds beter worden. Wanneer je het ver verticaal groen hebt, komen vaak de gigantische groene wanden als beeld naar voren. Het mooie van verticaal groen is dat alles mogelijk is.


Het kan in de vorm van een klein schilderijtje, een buitenwan een moswand of met kunstplanten.

Alles is mogelijk en op maat te maken. De vertical planting specialist kan op elke locatie een wand omtoveren tot verticaal groen design. Wij geven op elk groen wand jaar garantie. Met onze technische advies- en uitvoeringservaring op het terrein en op het dak, verzekeren wij u dat ook uw groene investering aan de gevel zich zal terugverdienen. We zijn al jaren bezig om prachtige groene ruimtes te maken met als hoofddoel: Urban Cultivation.


In Nederland worden er ook andere termen gebruikt als het over het begroeien van een verticaal oppervlak gaat, zoals gevelgroen, groene gevel en verticale tuin. Een groen en bloeiend resultaat. Volledig zelfvoorzienend door middel van een water-intergratiesysteem en vloeibare voeding toevoer.


Heb je behoefte aan meer groen , een zeer kleine tuin of wil je graag een moestuin? Dan is verticaal tuinieren de ideale oplossing! Daarmee tover je een kale muur of schutting om tot een kunstwerk en kun je elke dag genieten van een oase aan groen. Stamboomdiagram ( verticaal, groen , roo breedbeeld) Maak een stamboom voor uw familie met dit hiërarchische organigramsjabloon met een formaat van 16:in het thema Sliert.


Zet uw naam bovenaan en vul hieronder de namen en relaties van uw familieleden in. De Groene Wand heeft een ingenieus en duurzaam systeem ontwikkeld voor groene verticale begroeiing voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts