dinsdag 27 september 2016

Lugarde blokhut

Lugarde blokhut

De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Klik hier om het aanbod te bekijken. Profiteer direct van eerste aankoop korting.


Lugarde blokhut

Zodra u onze tuinhuizen en blokhutten ziet, weet u … dat dit geen “Wij van wc-eend adviseren wc-eend”-verhaal is. Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Met een blokhut met overkapping geniet u meer van uw tuin. Blokhut Hampshire is standaard uitgevoerd met enkele draai-kiepraam PE4 uitzetramen met melkglas MG5 vaste ramen PJ2 uitzetraam PJ0 dubbele deuren PE45H en enkele deur PE46H.


De deur en de ramen zijn standaard uitgevoerd met dubbel glas. Met de 3D-configurator hieronder kunt u de blokhut volledig naar eigen wens aanpassen. De blokhutten zijn in een veelvoud aan uitvoeringen beschikbaar: van compacte berging, tot riant tuinhuis, met of zonder overkapping. Onze configurator geeft precies weer wat u heeft ontworpen. Producent van Topkwaliteit Tuinhuizen.


Ontwerp nu Zelf Uw Modern Tuinhuis! Zo krijgt u een uitstekend 3D beeld hoe de blokhut eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Lugarde tuinhuisjes en blokhutten.


Geen extra kosten voor maatwerk Ruime keuze uit ramen en deuren Afmetingen zelf te. Op basis van een eenvoudige maatschets kan vaak al een prijsopgave gemaakt worden. Gratis bij uw thuis bezorgd! U kunt Tuinhuis Prima Jake zelf nog verder uitbreiden met verschillende opties.


Lugarde blokhut

Bekijk en ontwerp Tuinhuis Prima Jake in 3D. Meer dan 1Blokhut Modellen. Het komt uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat. Bestel of Kom Langs in Onze Winkel.


Door dit koude klimaat groeien de bomen langzamer. Hierdoor ontstaan fijnere jaarringen, wat zorgt voor een gelijkmatige en sterke structuur van het vurenhout. De term Simply the best verwoordt dit betaalbare Nederlandse kwaliteitsproduct het best! U kunt het aanbod indien gewenst nog verder filteren op onder andere materiaal, houtdikte, prijs en merk.


Lugarde blokhut

Daarnaast hebben wij een eigen collectie blokhutten. Zo is er bij ons voor ieder wat wils te vinden! Wij geven u graag advies op maat.


Dit model heeft de beschikking over een dubbel deur, drie ramen en een totale oppervlakte van 2m 2. Het is mogelijk om extra opties toe te voegen om zodoende de blokhut te creëren die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. De blokhut is vervaardigd uit mm dik onbehandeld vurenhout en heeft de beschikking over een inpandige overkapping van 450x3cm. Naast de inpandige overkapping heeft dit model ook nog de beschikking over een enkele deur en een raam. Zeer degelijke constructie.


Palen geleverd inclusief schoren. Het lugarde PRO-systeem wordt standaard geleverd met palen 14x14cm en een wanddikte van 28mm. De hoekverbinding is altijd wind- en waterdicht. Zo bepalt u zelf hoe uw toekomstige tuinhuis is ingedeeld en aangekleed.


Advies en bouw inbegrepen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts