maandag 19 september 2016

Rvs kogelkraan

Kranen van RVS , Messing en Gietijzer. Groot assortiment leidingsystemen. Geen last van overstromingen. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie.


Van hele badkamer tot onderdeel.

Klik op de foto van de gewenste categorie om alle producten en artikelen in deze categorie vrijblijvend te bekijken. U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop. ERIKS levert 1-, 2- en 3-delige kogelkranen met draad-, las- of flensaansluiting van diverse gerenommeerde fabrikanten. Dankzij dit brede productassortiment hebben wij een geschikte kogelkraan voor elk specifiek marktsegment en voor vrijwel elke applicatie.


Een RVS kogelkraan wordt vaak gebruikt bij corrosieve media. Tevens wordt deze toegepast in agressieve omgevingen. RVS kogelafsluiters worden vaak gebruikt bij zeewater, osmose, zwembaden en vele chemicaliën.


Bij hoge temperaturen worden deze ook vaak toegepast.

Type 3en 3RVS wordt het meest gebruikt. RVS kogelkraan voor verschillende toepassingen zoals de voedingsmiddelenindustrie, landbouw en algemene industrie. Wij garanderen een snelle en prijsgunstige levering van al onze kogelkranen en met de daarbijhorende RVS fittingen. Vandaag bestellen is morgen in huis. Grootste assortiment en delig rvs kogelkranen zeer voordelig!


Elektrisch gestuurde RVS (roestvast staal) kogelkranen worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan agressieve, corrosieve media. Bovendien is het materiaal zeer slijtvast en vaak zijn RVS kogelkranen bestand tegen hoge temperaturen en werkdrukken. Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat.


RVS 3heeft de beste corrosie bestendigheid. Alle bouten en moeren in ons programma hebben metrisch grove rechtse. RVS en messing kogelkranen zijn verkrijgbaar in verschillende poortuitvoeringen. Bij een kogelkraan draait een doorboorde kogel in een kamer. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een kogelkraan is een vorm van een kwartslag klep die gebruik maakt van een holle, geperforeerde en draaibare kogelkraan om de doorstroming te regelen. Hij is open wanneer het gat van de kogel in lijn is met de doorstroming en gesloten wanneer hij graden gedraaid wordt door de handgreep van de klep. Dichting: Teflon ( GF), Hendel: 1.

Temperatuurbereik: -20°C tot max. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte kogelkraan. Deskundigheid staat bij ons voorop. Kogelafsluiters en kogelkranen bestelt u bij Meeuwsen Metal Services.


Bekijk de voorraad in de webshop. Voor een kogelkraan , tyleen of pcv druk leiding, koppelingen en andere accessoires zoals een terugslagklep of schuifafsluiter bent u bij PVC Voordeel op het juiste adres. Koop voordelig online de kogelkraan die uw voorkeur geniet en bestel vandaag nog! U profiteert van zeer scherpe prijzen en uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag al.


Roestvrijstalen kogelkraan , 2-delig. Met vergrendelbare hendel. Afdichtingen PTFE met glasvezel. Een messing kogelkraan van MATTECH is in een handmatig bediende, elektrische en pneumatische uitvoering beschikbaar. Behalve de druk is ook de frequentie van het gebruik een goede reden om voor automatische varianten te kiezen.


Ons deskundige personeel beantwoordt graag vragen over de toepassingsmogelijkheden van onze verschillende kogelkranen. Kijk voor ons aanbod in onze webshop. De kogel, waaraan de kraan zijn naam te danken heeft, is het mechanisme dat met een hendel open en dicht kan worden gedraaid.


Kogelkraan draad RVS , en delig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts