dinsdag 13 september 2016

Oostervant zwemles

Voor onze zwemlessen zijn er voorwaarden opgestel zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Je kunt de voorwaarden hieronder downloaden. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal.


Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC.


Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen. Zwemmen is voor iedereen leuk. De ideale mogelijkheid voor één op één lessen tussen je zoon of dochter en onze instructeur. In de Rotterdamse zwembaden zijn er verschillende soorten zwemlesmogelijkheden, zoals: reguliere zwemlessen, privé zwemlessen, zwemlessen met extra aandacht en ook versnelde cursussen.


Zo is er altijd een geschikte les die bij jouw kind past. Geef kinderen tijdig op voor zwemles (rond vier jaar), want er kunnen. Bij zwembad Oostervant maken ze van zwemmen ook een echt waterfeest!


Speciaal voor kinderen tot jaar organiseren ze een disco in het zwembad. De lekkere beats en flitsende lichten laten je swingen in het zwembad. Het wordt ongeveer een keer per twee maanden georganiseerd. Check de website voor de avonden waarop het discozwemmen is.


Schrijf je hier in voor zwemles. Kies een wachtlijst uit het onderstaande overzicht. Reken het inschrijfgeld af met iDEAL. De aanmelding op de wachtlijst is hiermee definitief. Heb je vragen over inschrijven, zwemles of de voortgang, neem dan contact op met onze receptiemedewerkers.


Kinderen die bij ons op zwemles zitten kunnen hier hun lesscores bekijken die ze tijdens de zwemles hebben behaald. Bij Oostervant is er altijd wel wat te beleven voor jong tot oud. Vanaf juli bieden wij in de zomervakantie onze Spoedcursus privé zwemles aan.


Op deze site vind je informatie over de exploitatie van onze accommodaties en onze organisatie. Onze accommodaties bieden je tal van mogelijkheden. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan. Van banenzwemmen tot zwemles , van zwemmen voor aanstaande moeders tot zwemles voor ouder en kind en van Seniorenfit tot diverse Aquasporten.


Kortom, het Oostelijk Zwembad is zwemmen in een nostalgische ambiance. Het Van Maanenba ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noor is misschien. In het gemoedelijke zwembad Afrikaanderplein leren de jongste buurtbewoners zwemmen. Ook voor kinderfeestjes ben je bij zwembad Afrikaanderplein aan het juiste adres. Alleen op vrijdag november hebben wij de actie dat kinderen zich geheel GRATIS kunnen inschrijven voor zwemles.


Wij geven dus 1 korting op het inschrijven, uw voordeel is € 250. Inschrijven voor de zwemlessen kunt u zowel in onze webshop als aan de kassa van ons zwembad doen. Een zwemles voor volwassenen is een uitstekende manier om uw zwemdiploma alsnog te halen. Recreatiecentrum Oostervant is een zwemschool voor zwemles in Rotterdam.


Ook kunt u een volwassen zwemles gebruiken om het zwemmen weer op te bouwen. Van een grote horecagelegenhei bowlingbanen en een zwembad. Tot een danszaal, vergaderzalen, diverse sportzalen, zonnebank en fitnessgelegenheid.


Met enorm veel keuze aan activiteiten waardoor iedereen zich bij ons thuis voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts