woensdag 21 september 2016

Cinderella hoofdkussens

Cinderella hoofdkussens

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Cinderella hoofdkussens

Vind items binnen jouw budget. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Het is daarom belangrijk om een goed hoofdkussen te kiezen. Traditioneel vakmanschap, made in Hollan en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat.


Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat. U bent van een goede nachtrust verzekerd. Het is anti-allergeen en wasbaar. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten.


Het hoofdkussen zorgt voor optimaal slaapcomfort en slaapt heerlijk zacht. De vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle polyester vezel die gedraaid is tot een bolletje. Hierdoor is de vulling zacht, veerkrachtig en biedt het een fijne ondersteuning van je. De beschermende werking wordt niet beïnvloedt door het wassen van het kussen.


De kracht van de New Classic kussenserie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels gefixeer behoudt het kussen zijn vorm. Door het stabilisatieschot ontstaat er tevens een uitsparing waardoor drukpunten beter gereguleerd worden. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Het kussen heeft een tijk van 1 Perkal katoen en is aan één zijde voorzien van een Climarellevlies, dit zorgt er voor dat het kussen zeer verkoelend aan voelt.


Cinderella hoofdkussens

Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Kom naar de winkel of bestel online! Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop! Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De tijk is van 1 zachte katoen. Het is een kussen geschikt voor de rug-, zij- en buikslaper.


Cinderella hoofdkussens

Het medium kussen heeft een vulling van synthetische bolletjes. Het biedt optimaal slaapcomfort en het slaapt heerlijk zacht en soepel. Verder is het Twist hoofdkussen voorzien van een Climarelle vlies. Deltex is de producent van de dekbedden en hoofdkussens van dit bekende en vertrouwde Nederlandse merk en heeft ruim jaar ervaring.


Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts