dinsdag 13 september 2016

Terrasoverkapping met lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Zelfbouw Douglas Overkapping. Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt.


Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning. Dankzij het minimalistische design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn waarde. Een terrasoverkapping met lamellen bestaat uit een frame met een dak dat te bedienen is met een afstandsbediening.


Op dit dak bevinden zich stroken die je open en dicht kunt doen, net als lamellen die je voor de ramen hangt als zonwering.

Terrasoverkapping met lamellen die u volledig kan openen of sluiten. Optioneel terrasverwarmer. Geniet van de lente tot de herfst van uw terras. Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping met een lamellen dak, dan bent u bij Zonservice aan het juiste adres.


Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. E en lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda.


Project te Arendonk ( Antwerpen ) Past een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda, dat is vast en zeker een vraag waar vele een antwoord op zoeken. Door de hulp van deze eigenaars kunnen wij aantonen dat het kan ! Om de lamellen terrasoverkapping helemaal compleet te maken zou je kunnen denken aan een terrasverwarmer. Met de warmte van een terrasverwarming kun je nog tot laat ‘s avonds buiten genieten op je terras.


Voordelen en nadelen van de terrasoverkapping met lamellen. Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Onmiskenbaar heeft een lamellen terrasoverkapping een bijzonder stijlvolle uitstraling.


Bij een modern huis vormen huis en de lamellen terrasoverkapping een harmonieus geheel, doordat de lijnen naadloos in elkaar. De strakke, rechte lijnen geven je huis een extra dimensie.

Het lamellendak van de overkapping bevat een reeks vaste lamellen of kantelbare lamellen. Een lamellen terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle weersomstandigheden toch buiten te zitten. Als jij op een zomeravond lekker wil genieten van jouw tuin, maar er dreigt een zware regenbui los te barsten, dan kan je eenvoudig de terrasoverkapping met lamellen sluiten.


Specialistisch advies nodig? Grootste keuze, laagste prijs. Dankzij een terrasoverkapping met lamellen bepaal je zelf op elk moment hoeveel wind en zon je wil.


Dit type overkapping tilt je buitenervaring naar een hoger niveau: het combineert elegantie met gebruikscomfort en bescherming. In dit artikel lees je meer over de voor- en nadelen, mogelijkheden en prijzen van een terrasoverkapping lamellen. Lamellen terrasoverkapping. Je ziet het steeds meer, een terrasoverkapping met kantelbare lamellen. Zo zorgen de lamellen voor de gewenste afkoeling en ventilatie.


Met een lamellen overkapping wordt uw terras een deel van uw leefruimte. Uitbreidingsopties lamellen terrasoverkapping B200-B600. Deze is eenvoudig tussen bestaande constructies te plaatsen. De lamellen terrasoverkapping is te verkrijgen als zijnde een losse dakmodule. Aangebouwd aan de bestaande gevel behoort ook tot de mogelijkheden.


Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres. Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Het lamellen terrasoverkapping is de perfecte oplossing voor ons klimaat in Nederland. De bioclimatische dakbedekking in de vorm van aluminium lamellen regelen het klimaat door het creëren van een natuurlijke luchtcirculatie. Alle technische innovaties verenigd in een strak design.


Een luxe versie: wil je een terrasoverkapping met alles erop en er aan, dan ben je hier gemakkelijk meer dan €10. Je terrasoverkapping zal dan meer lijken op een veranda dan enkel een beschutte plek buiten. Dat betekent dat je er ook een extensie van je woning mee creëert wat natuurlijk waarde toevoegt aan je huis. Deze B-2poolhouse creëert een aangename ruimte om aan het zwembad te luieren. Dankzij het deurprofiel kan men de poolhouse ook met gesloten zonwering screens makkelijk betreden.


Met een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen met een aluminium frame bepaalt u zelf de lichtinval op uw terras. De terrasoverkapping creëert een overdekte buitenruimte om van te genieten. Het geeft u bescherming tegen wind en regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren.


Met onze terrasoverkapping verlengen we uw buitenseizoen. Onze zonneschermen zijn niet alleen praktisch voor schaduw, maar ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Gardano is dé specialist voor lamellendaken.


Met een volledig eigen productie in Nederland zijn wij in staat hoogwardige daken te leveren op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts