donderdag 29 september 2016

Houtskeletbouw schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Een Nieuw Huis Laten Bouwen Naar Uw Wensen, Benieuwd?


Vind Hier Alle Benodigde Informatie!

De grootste collectie schuurtjes hier! Schuurtjes tegen de laagste prijzen. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website.


Een houten schuur is een multifunctionele toevoeging aan uw woning. Het kan zijn dat u op zoek bent naar extra opslagruimte, een praktische werkplaats, een knusse hobbyruimte of een plek waarin u ook bij slecht weer van uw tuin kunt genieten. Houtskeletbouw wordt steeds populairder.


Zowel de wanden en het dak bestaan uit een vuren geraamte. Doordat het grootste gedeelte van een houtskeletbouw constructie bestaat uit hout, is houtskeletbouw enorm duurzaam.

Mede door het duurzame aspect en de innovatie in houtskeletbouw , wordt deze bouwmethode steeds populairder. Zo kunnen wij ook door middel van een houtskeletbouw een schuur op maat voor u realiseren. Graag zijn wij u van dienst bij het hele proces, van ontwerp tot aan afwerking. Zo ontwerpen wij uw schuur graag volledig aan de hand van uw wensen, al is realisatie aan de hand van uw eigen ontwerp uiteraard ook mogelijk. KVG Houtbouw is exclusieve en maatwerk houtskeletbouw ! Passie voor kwaliteit, scherp op degelijkheid.


Wij laten u graag delen in ons enthousiasme! Met deze bouwmethode laat u relatief snel een uiterst duurzame en betaalbare woning bouwen. VDM Woningen is specialist in bouwen met houtskeletbouw. We mogen ons zelfs grondlegger in Nederland noemen.


Daarna kunnen we u een precieze offerte en planning afgeven, zodat u precies weet tegen welke prijs en wanneer uw garage wordt opgeleverd. Garages met zekerheid van kwaliteit Eigenwijs Bouw werkt met de methode van houtskeletbouw in combinatie met duurzame materialen voor maximale isolatie. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een betonnen schuur. Zo heeft u bijvoorbeeld minder onderhoud aan het geheel en in combinatie met een lessenaar dak zorgt dit voor een mooie uitstraling.


Uw schuur staat op deze manier letterlijk als een huis en de schuren kunnen tegen een aantrekkelijke prijs voor u worden gebouwd. Op de foto’s ziet u alleen maar houten schuren in houtskeletbouw. Wij leveren alles op maat en produceren dit in onze fabriek in houtskeletbouw.

Er zijn ook garages en houten schuren die u kunt kopen in houtstapelbouw, hierbij is de schuur echter niet gegarandeerd wind- en waterdicht. Een schuur koopt u niet voor even. Deze dient lang mee te gaan.


Voor liefhebbers van tijdloze ontwerpen, is de klassieke schuur de ideale oplossing. Nu mooi, maar over twintig jaar ook. Met een klassieke houtbouw schuur slaat u de plank nooit mis. Alle schuurtjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes.


Duurzaam bouwen doen we bij bij alle woningen. We bouwen op maat, niet alleen het casco, maar ook de kleinste. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout.


Met het nieuwe BOHA-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet. Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp? Klassieke houtbouw schuur op maat. De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn. Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw klassieke houtbouw schuur , die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën.


Een prefab houtskeletbouw wordt zo in een veel korter tijdsbestek opgeleverd en er zijn veel minder bouwvakkers voor nodig. Zo wordt er flink bespaard op de prijs van een houtskeletbouw. Het voordeel van houtskeletbouw is dat het relatief weinig geld kost om deze te bouwen.


Je kan deze houten overkapping zelf maken van geïmpregneerd hout, grenen, hardhout en vuren. De vooroordelen waren legio en echt enthousiast waren er maar weinigen. Maar de dag van vandaag kan je een houten huis overal bouwen.


Het belangrijkste kenmerk van een houten schuur is de authentieke, nostalgische uitstraling. Door de uitstraling komt de originele, ambachtelijke wijze van bouwen weer tot zijn recht. De schuur kunnen u op maat door ons laten bouwen aan de hand van een bouwtekening.


Mogen wij uw schuur , berging of tuinhuis bouwen in ons bouwblok aankomende januari – februari – maart, volgens onze planning? Krijgt u van ons een groot planningsvoordeel. Een korting van honderden tot misschien wel duizenden euro’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts