woensdag 21 september 2016

De bomenspecialist

Bekijk meer products Bekijk minder products. Wanneer u uw bestelling komt afhalen is. Door rechtstreekse levering uit eigen kwekerij, kunnen u wij de beste kwaliteit bomen garanderen en leveren!


Daarnaast geeft dit ons tevens de mogelijkheid onze bomen voor een scherpe prijs aan te bieden. Onze boomkwekerij staat bekend om het unieke assortiment, de hoge kwaliteit en prijsverhouding. Ons bedrijf is gevestigd in Opheusden, dit is een plaatsje in de Betuwe op een perceel van 50.

Copijn Boomspecialisten is als eerste in Nederland begonnen met het professioneel verzorgen van bomen. Ons team kan u adviseren op het gebied van de uitvoering van boomverzorgende maatregelen. Daarnaast kunnen wij u advies geven over het verplanten van grote bomen of het in stand houden van monumentale bomen. Alle advertenties van DE BOMENSPECIALIST VOF, Opheusden op Marktplaats.


Voor (bomen)kwesties heeft u soms meer nodig dan de Bomenstichting of contactpersonen u kunnen bieden. U heeft dan bijvoorbeeld behoefte aan professioneel advies ter. Hier zijn wij erg blij mee.

Hierdoor krijgen we een mooie schaduwplek in de speeltuin voor de zonnige dagen. Henk van Garderen heeft dit voor ons weten te regelen en de bomen ook nog eens gepoot. Goede boomverzorging stopt niet na het planten. Bomenspecialist kapt kastanje van meter. Uw bomenspecialist van Van Voorthuizen heeft hier alle kennis van in huis.


We houden de boomspiegel in de gaten en controleren de vochtvoorziening, het zuurstofgehalte en de kroonontwikkeling. Het kan gebeuren dat de groeiplaats verbeterd moet worden of dat een boom ziek is geworden. De jonge ondernemer zaagde de zieke woudreus aan de Stationsweg in slechts zeven uur in mootjes.


Graag laat ik u weten dat ik zeer tevreden ben over de uitvoering van het bomenwerk door de medewerkers van uw onderneming. Mocht ik nog eens een bomenspecialist nodig hebben dan zal ik graag weer een beroep op u doen! De Festuca Gautieri (Zwenkgras) is een laagblijvende bodembedekker wat in de breedte groeit.


De Gautieri is een groene variant onder de blauwe Festuca soorten en bloeit met kleine aren die iets. Bezoek onze website voor meer informatie en direct contact. Vanuit zijn passie voor alles wat bloeit en groeit heeft hij zich een unieke specialisatie eigen gemaakt. Door middel van speciale klimtechnieken snoeit en rooit hij bomen in diverse maten.


Hij wordt ook wel bomenspecialist van Breda genoemd.

Vanuit onze Christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als rustdag. Vandaar ons besluit om de website op zondag te sluiten. We hopen u binnenkort terug te zien. Onze website is weer open vanaf maandag 0:uur. Bomen en Haagplanten seizoen Start weer in Oktober.


Wij zijn een gediplomeerd boomverzorgingsbedrijf en hebben alle benodigde kennis in huis om uw bomen of tuin. Een ‘APK’ voor uw boom, uitgevoerd door boomspecialist Simen Brunia. Een onafhankelijk, professioneel en betaalbaar antwoord voor iedereen met vragen over zijn boom. U kan de bodem bedekken met een mulchlaag (ongeveer cm) en pas een aantal jaar na aanplant eventueel gebruik maken van kruidachtigen om de bodem te bedekken. Bemest niet, dit gebeurt in de meeste gevallen met averechts effect.


Laat de bodem aan natuurlijke verrijking doen door de bladeren onder de kruin van de boom te laten liggen. Arbor vond het probleede grond was totaal verarmd en de bomen waren te dicht bij elkaar geplant. Het klonk ons wat gek in de oren, maar we moesten toch wat, dus we gingen er in mee.


Het advies was de slechtste boom te kappen en de andere te voorzien van een zogenaamde spuitlansinjectie rond de wortels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts