dinsdag 20 september 2016

Omheining weiland

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Omheining paarden weiland.


De beste paardenomheining is zichtbaar, staat stevig en blijft jarenlang mooi. Bij Poda heeft u ruime keuze in omheiningen en poorten.

Door de hoge kwaliteit geven wij tot jaar garantie. Kijk ook eens naar de houten omheiningen. Heeft u uw paardenomheining gevonden? Neem dan contact met ons op en bestel de gratis. Onze omheiningen kenmerken zich ook door een fijne afwerking en luxe uitstraling.


Het aanzicht van een omheining valt of staat daarnaast ook bij de montage. Plaatst u zelf de omheining , kijk dan niet op een uurtje en zorg dat de omheining er netjes, recht in staat. U zult er jaren plezier van beleven.

Voor onze opdrachtgever hebben wij dit privé weiland van een topkwaliteit hardhout hekwerk voorzien. Het weiland grenst meteen aan het huis, waardoor het uitzicht naar buiten vanuit het huis nu nog mooier is geworden. Tevens grenst het huis aan een schapenweide voorzien van een speciale schapen omheining.


Houten omheining voor (paarden)weide, longeercirkel, paddock, rijbak en op alle andere plaatsen waar U kiest voor een landelijke uitstraling. Onze paardenomheining wordt gemaakt van eerste klas Noord Europees grenen. Bij ons kunt u een omheining laten plaatsen voor aantrekkelijke tarieven.


Bekijk onze website of neem contact op voor meer informatie. Wij hebben een ruim assortiment omheiningen voor paardenbakken, weilanden , tuinen enzovoort. Er zijn verschillende soorten omheiningen waaruit gekozen kan worden, waarbij elk zijn voor- en nadelen heeft.


Zo zijn onze liggers afgeron wat zorgt voor een goede afwatering. Tevens geeft dit de omheining de nodige finishing touch. Onze doorsteek omheiningen zijn altijd gefreesd en voorzien van een diamant,- zadel,- of cilindrisch gefreesde kop. Ben je op zoek naar goede afrastering of omheining van duurzame kwaliteit?


Bij Agradi heb je een compleet overzicht met veel verschillende soorten afrastering. Ook vindt je op deze pagina informatie over hoe elektrische afrastering werkt en een schematisch overzicht, waarbij elke productgroep aan bod komt. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken.


De afrastering van weidepercelen dient, gelet op het vluchtgedrag van paarden, veilig, hoog, sterk en goed zichtbaar te zijn.

Hoeken van de percelen kunnen beter. EQUISAFE Equisafe is een degelijk Zweeds product dat wereldwijd steeds vaker wordt toegepast. Deze omheiningen voldoen aan de hoogste eisen, waaronder uitsluitend een Nederlandse productie en verduurzaming. Daarmee kunnen wij u als klant de zekerheid geven te beschikken over een omheining met uitmuntende kwaliteiten!


Welkom op de Website van HoutCompagnie Hier vind U alles van houten hekwerken omheiningen , poorten en afrasteringen voor weilanden. Wij kunnen het hekwerk, omheining. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen.


Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden. Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden, zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen. Een fraaie houten afrastering is naast functioneel en duurzaam ook mooi om te zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de omheining van de weide voor uw paarden of een afrastering voor faunagebieden.


HBA Totaal levert en monteert vele soorten hekwerken, afrasteringen en omheiningen. Nu moet dit weiland nog omheind worden, en we zijn op zoek naar een mooie, duurzame, maar toch ook betaalbare oplossing. Alvast bedankt voor alle tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts