woensdag 7 september 2016

Parasolverwarming

Laat uw gasten er ook op koele avonden warm bij zitten! Op zoek naar horecameubilair? Vega Direct heeft een groot aanbod! Ga goed het seizoen in, bestel nu! VEGA en JOBELINE nu online!

Hier vindt u een ruim aanbod elektrische parasolverwarmers. Voor de horeca is parasolverwarming een makkelijke manier om een terras snel van extra warmte te voorzien. Parasolverwarmers zijn eenvoudig aan de paal van de parasol te bevestigen. Bij de terrasheaters of de parasolverwarming wordt altijd een muurbeugel of masthouder bijgeleverd. Het aan- of uitzetten van de lampen is simpel.


De keuze is bij ons dan ook zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor elektrische terrasverwarming en terrasverwarmers op gas, maar ook voor diverse toebehoren. De slim uitgedachte snel sluiting maakt het mogelijk de verwarmer snel in en uit de parasol te nemen.

Wilt u de parasol inrichten met parasolverlichting en parasolverwarming , er zijn diverse opties. Staat de maat die u zoekt er niet bij dan kunnen we deze produceren in onze maatwerkcollectie. Om kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met gerenommeerde parasolproducenten.


Een parasol is in onze visie geen aanschaf maar een investering. Deze Turais PHparasolverwarming van Sunred bevestig je eenvoudig aan je parasol. Zo haal je in een handomdraai sfeer en warmte naar je terras.


Met deze parasol verwarmer kun je tot maar liefst mverwarmen. In onze grote showroom kunt u in vrijwel alle terrasverwarmers werkend bekijken. Terrasverwarming kopen op onze website.


De elektrische infrarood stralers bieden een veilige en efficiënte warmtebron en zijn voor diverse toepassingen inzetbaar. Een andere parasolverwarming is met infrarood lampen. Is aan te sluiten op het lichtnet. Nog een voordeel is dat deze lampen bijzonder lang mee gaan.


Om uw horecaterras ook ‘s avonds aantrekkelijk te maken, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en -verlichting. Tenslotte maakt u uw parasol uniek door hem te laten uitvoeren met uw eigen logo afgedrukt op het doek. Snelle levering uit voorraad Wij hebben een uitgebreid aanbod van standaard maat parasols op voorraad liggen in ons.


Als expert op het gebied van verwarmen van horeca en particuliere terrassen ben u bij Holland Infrarood Techniek aan het goede adres.

Met de nieuwe parasolverwarming van Alke is het mogelijk zowel `s avonds als overdag uw terrasseizoen te verlengen. Wanneer u in het bezit bent van een professionele parasol heeft u binnen seconden uw eigen heerlijke terrasverwarming. Praxis: alles voor iedere klus. Vanaf €3- gratis thuisbezorgd! Premium Solamagic terrasverwarming webshop voor binnen en buitenland!


Voor horecaparasols geheel geintegreerde systemen voor elektrisch heaters. Of gasheaters voor daar waar geen kabels getrokken kunnen of mogen worden. Voor tuinparasols sfeervolle heaters elektrisch of op gas. Voor parasols met een stang diameter van tot cm. Garden Pleasure levert terrasverwarmers die ook voor de horeca geschikt zijn.


Met terrasverwarmers kunt u altijd buiten zitten. U bepaalt hoe lang de avond duurt. Solero biedt u echter nog meer.


Solero parasols zijn in de eerste plaats bedoeld om onder te vertoeven wanneer de zon schijnt. De toekomst van de verwarming is elektrisch. ETHERMA is fabrikant van elektrische verwarmingssystemen.


Al meer dan jaar produceert ETHERMA energiezuinige en. Kies Zelf Uw Bezorgdag Of Check De Voorraad In 1Bouwmarkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts