maandag 19 september 2016

Mobiele gaskachel aanbieding

Grootste aanbod kampeerartikelen. Vergelijk hier alle mobiel-aanbiedingen. Vandaag bestel morgen in huis! Altijd de Beste Prijsgarantie. Specialistisch advies nodig?


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Mobiele gaskachel infrarood kW incl. Controleer je e-mail adres. Zo is het belangrijk dat een mobiele gaskachel aanbieding beschikt over een omvalbeveiliging. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de kachel niet kan omvallen zodat het gas niet kan ontsnappen. De gaskachel is CE gekeurd en geschikt voor propaan en butaangas met een gasdrukregelaar van 30Mbar.


De mobiele infrarood gaskachel van Gimeg is dus een ideale en veilige kachel om uw caravan, voortent, overkapping, garage of terras mee te verwarmen. Diverse modellen mobiele gaskachels zijn aangesloten om goed te kunnen vergelijken. Dit zijn allemaal kachels met gasfles voor binnen en buiten gebruik.


We voorzien u graag van goed advies.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er zijn vele voordelen gebonden aan het gebruik van een gaskachel. Het is makkelijk, schoon, veilig en het is mogelijk om de gaskachel op verschillende standen te zetten.


En ga je plots nog weg, dan hoef je niet te wachten voordat het vuur gedoofd is. Bekijk nu ons gehele gaskachel assortiment. Bleu Flame gaskachels met blauwe vlammen, deze kachel levert convectie warmte, Emissie 3. Katalyt mat gaskachels welk een warme straling en convectie warmte leveren, Emissie Convectie warmte is stijgende ruimte vullende warmte! Verjaag de koude plekken in huis door mobiele bijverwarming, zoals olieradiatoren, houtkachels, sfeerhaarden en elektrische kachels neer te zetten.


Deze bijverwarming op wieltjes is gemakkelijk te verrijden, waardoor ze overal in huis zijn te gebruiken. Nadeel is dat deze mobiele verwarming wel ruimte in beslag neemt. Provence, de mobiele gaskachel op propaan-gasfles. Voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften.


Deze pagina toont je informatie over deze aanbieding. Geen leidingen of afvoerkanalen nodig. Ideaal als verwarming op de camping in tent, stacaravan of vakantiebungalow. De Qlima mobiele gaskachels zijn kwalitatief hoogwaardig, veilig en betrouwbaar en zijn verkrijgbaar in diverse modellen: van een kleine compacte tot een grotere hybride gaskachel.


Daarom is het fijn om ook over een andere verwarming te beschikken, bijvoorbeeld in de vorm van een gaskachel.

Kies dan voor een gaskachel. Bij Obelink kunt u terecht voor gaskachels in verschillende soorten en maten, allemaal speciaal gemaakt voor in de caravan. U kunt er dus op rekenen dat de gaskachel effectief én compact is.


Zo zijn er geen extra kosten voor een rookgas afvoer kanaal en installatiekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts