dinsdag 6 september 2016

Elektronisch muizen verjagen

Specialistisch advies nodig? Muizen verjagen ZONDER GIF. Compleet assortiment producten om overlast van muizen op uw bedrijf te voorkomen. Effectieve bestrijding van muizen.


Wij hebben veel last van muizen in huis. Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Verdrijft ratten en muizen door ultrasoon geluid (2- 2hz). Deze knaagdieren kunnen schade veroorzaken in en aan muren en besmetten eten en voedingswaren.


Het is een veelvoorkomend probleemuizen in huis of in bedrijfspanden. Andere problemen die kunnen ontstaan door muizen en ratten zijn brand door aan elektra te knagen en het overbrengen vaan ziektekiemen. Door de, voor de muis , sterke elektrische schokken is de dood snel en zeker.


Dit maakt de elektronische val ook humaner in het gebruik. Wij bieden elektronische muizenvallen aan van de kwaliteit merken Victor, Pest-Stop en BSI in verschillende prijsklassen. Wat te doen tegen muizen ? Met deze tips is muizen verjagen eenvoudig.


De beste oplossing is de elektronische muizenval. Heeft u overlast van muizen in uw plafon muur of gewoon in uw woonkamer? Dan kunt u gebruik maken van een elektronische verjager.


Neem snel een kijkje in ons assortiment muizen verjagers! Kies bijvoorbeeld voor een muizen verager op batterijen of heeft u toch liever een muizen verjager met een snoer. Wil je meer weten over muizen verjagen met geur neem dan contact met ons op want wij kunnen je daarbij heel goed helpen.


Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn. Deze elektronisch verjager tegen ratten en muizen is zeer gemakkelijk te gebruiken en zal ongewenste beesten verjagen met specifieke hoge frequenties. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose.


Wij vroegen ons af of deze apparaten goed werken? Laat uw ongedierte nu verdwijnen Deze Pro Pest Warrior ongedierte verjager is compact en makkelijk in gebruik. Het verjaagt muizen , spinnen, muggen. Let er wel op dat als u de muizen gaat verjagen met het ultrasone geluid dat een muizenverjager maar in ruimte werkt.


Het geluid om de muizen te verjagen gaat dus niet door muren heen. Het met geluid muizen verjagen met een ultrasone muizenverjager is niet waarneembaar voor mensen en huisdieren. Deze elektrische muizen en rattenval geeft onmiddellijk een dodelijke elektrische schok aan de muis of rat zodra deze de val binnenloopt. Daarna volgt onmiddellijk een tweede schok om er zeker van te zijn dat het dier gedood wordt. Hierdoor is geen gif nodig.


Zo voorkom je schade van knagende muizen en ratten op een eenvoudige manier. Wanneer je muizen hebt is tijdig ingrijpen zeer belangrijk. Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak. Animal Repeller 360° Elektronische verjager van katten, ratten, muizen , marters enz. Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed.


Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. Zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts