woensdag 7 september 2016

Hout voor tafel

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Zoek naar eiken houten tafel op de nieuwe KensaQ.


Het hout is witachtig tot lichtgeel en heeft een zeer fijne nerf. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Daarnaast heeft het hout amper noesten, dit beperkt zich tot een klein zwart streepje.

Esdoorn laat zich uitstekend bewerken voor de meubelindustrie en heeft van alle houtsoorten de hoogste hardheid van het hout. Esdoorn zit qua prijs tussen eikenhout en notenhout in. Kersen tafels Kersen wordt ook vaak gebruikt om tafels van te maken. Door de warme rode kleur is het een veel gekozen houtsoort voor tafels Noten tafels Noten heeft een hele warme donkerbruine kleur.


Deze houtsoort is wel iets zachter dan eiken, maar harder dan grenen of vuren. De tekening van het hout bij noten zijn erg mooi en aanwezig. Hieronder vind je de populairste houtsoorten voor houten tafels en tafelbladen.


Houtsoorten houten tafels.

Wij werken het meest met eikenhout. Elk houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Dit houtsoort laat zich makkelijk bewerken en kleuren. Staat het gewenste houtsoort er niet tussen?


Het hout droogt erg langzaam op, waardoor de kans op scheuren en vervorming klein is. Neem gerust contact met ons op. Jatoba laat zich makkelijk bewerken. Zeker als je niet van de robuuste uitstraling houdt.


Hierdoor is het hout erg geschikt voor bijvoorbeeld een tafel. Kies voor gezelligheid met een ronde eettafel in hout. Een ronde eettafel brengt een aangename sfeer in de kamer. In tegenstelling tot bij vierkante of rechthoekige tafels , zitten bij ronde tafels alle tafelgenoten naar elkaar toe gekeerd.


Dit bevordert gesprekken en de sfeer aan tafel. Eiken tafels voor elke gelegenheid. Aan onze prachtig afgewerkte eiken tafels brengt u vele waardevolle uren door met familie en vrienden.


Door hun stevigheid en fijne oppervlak zijn deze eiken tafels ook als werktafel uitstekend geschikt. Zo hebben wij houten eetkamertafels ontworpen waarbij we de focus hebben gelegd op comfort.

Dagen bedenktijd gratis retourneren 250.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Eikenhouten tafelblad op maat laten maken tafel eiken hout. Mix and fix is alles wat je nodig hebt om een eettafel samen te stellen naar uw eigen smaak.


Ruim 5modellen I Vergelijk nú. Salontafels van hout op Beslist. Of u nu kiest voor een kleine solo tafel , een standaard maat of een XXL model voor al uw vrienden en familie, wij hebben altijd de juiste maat voor u in huis. Stel eenvoudig uw eigen eiken tafel samen op onze website of bespreek de mogelijkheden in onze showroom in Veenendaal. De vraag is alleen, wat voor soort tafel wil je kopen?


Online houten tafel kopen… wordt het steigerhout, eiken of boomstam? Je kunt bij ons namelijk verschillende soorten houten tafels online bestellen. Eetkamertafels zijn er in veel verschillende soorten en maten, wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste tafel uit te kiezen. En welke stijl past bij je inrichting?


Er moet rekening gehouden worden met een aantal belangrijke aspecten. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis. Wij geloven dat je dit hout moet vinden en koesteren. Toegepast als keukenbla badmeubel of robuust werkblad op uw maatwerk tafel. De massieve tafels worden op een ambachtelijke manier gemaakt.


Ons team bestaat uit getrainde productontwerpers, ervaren meubelmakers en gedreven interieurarchitecten. Geen één tafel is hetzelfde. Daarom kunt u bij ons ook het blad uitzoeken in het magazijn. Elke plank van een tafel is uniek.


Per model en maat hebben wij een aantal bladen op voorraad. Elke klant vindt wat anders mooi aan een houten tafel , zoals de noesten of tekening van het hout. Mango hout met antraciet metalen frame ca. Get a Full Overview of Your Market.


Eettafel Spinpoot massief Mango blad 2x 100. Onze collectie tafels is gevuld met eigen ontwerpen en designmerken. De vormentaal is verfijn met veel aandacht voor massief hout. De tafels zijn gemakkelijk te combineren met onze stoelen en verlichting.


Rustiek of verfijnde sortering hout. Met een lakafwerking of olie. Een geschikte tafel voor de tuin is een teak tafel. Hoe onderhoud ik houten tafels ? Teakhouten tafels zijn weersbestendig en hebben maar weinig onderhoud nodig.


De meeste vlekken krijg je met een vochtig doekje zo van je tafel af. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. Een boomstam van miljoen jaar ou bestaand uit fossiel hout , waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen, met behoud van de houtstructuur. In mooie schijven gezaagd en gepolijst voor een prachtige glans.


Eventueel kun je een beetje groene zeep gebruiken bij oude of ingetrokken vlekken. Maatwerk in steen, staal en massief hout. Steen passen we toe in haardmeubels, maatwerk wastafels of stoere elementen in de keuken.


Staal verwerken we in open vakken voor keuken, werkplek of in minimalistische taatsdeuren. Massief hout is bijzonder geschikt voor luxe keukens, badmeubels, tafels , kastenwanden, deuren of wandmeubels. ZWAARTAFELEN MAAKT STOERE HOUTEN TAFELS OP MAAT VOOR THUIS, KANTOOR EN HORECA! Wij maken echte houten tafels op maat met een unieke uitstraling, kwalitatief en tijdloos.


Oftewel: een massieve tafel voor het leven! Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Nieuw in ons assortiment zijn de steigerhout kloostertafel en kolompoot tafels voor buiten.


Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak. Ook kiezen steeds meer mensen voor tuintafels in de warme kleur van Lariks geschaafd hout. Wij leveren houten tafels voor buiten tegen aantrekkelijke prijzen in heel Nederland en België.


Betaal niet teveel voor Tafel van hout en bespaar tijd! Gratis bezorging en dagen retourrecht. Wij leveren maatwerk meubels van diverse soorten hout en staal. Montage service en levering op afspraak mogelijk. Koop nu tafels voor uw huis.


Van steigerhouten tafels tot stalen deuren en eetkamerstoelen. Stel je woonkamer online samen of kom. De maatwerk Arpa Fenix tafel komt goed tot zijn recht in een lichte, fijne kwaliteit eiken of Amerikaans essenhout.


De Sigma HPL Fenix tafel -afwerking met olie of lak, vermindert of verdiept de intensiteit van de houtkleur. Voor een robuuste tafel moet u bij De Oude Tafel zijn. Wij gebruiken het mooiste hout dat we kunnen vinden om een robuuste tafel te laten maken. Onze meubelmakers zoeken continue naar mooie partijen oud hout. En ècht oud hout wordt steeds schaarser.


Uit elke partij selecteren zij de balken en planken voor onze geleefde tafels. Alle producten die je selecteert komen uiteindelijk in de afrond fase bij elkaar te staan. Zo kun je in oogopslag zien wat je tafel gaat kosten! Wat een mooie salontafel is type Arnol de details van de tafel zijn super. De tafel had precies de goede afmetingen, 1x cm.


Ik heb er voor gekozen om de tafel onbehandeld te laten zodat ik hem zelf kon afwerken in een whitewash. De salontafel staat inmiddels in de woonkamer, echt een oogappeltje. Wij selecteren onze ronde eettafels niet alleen op hun prachtige vorm, maar ook op een topkwaliteit afwerking. Rechthoekige eettafels lijken groter, maar omdat de stoelen vaak alleen aan de lange zijde staan, neemt de tafel minder ruimte in. Kies je voor een ronde of vierkante eettafel?


Houd er rekening mee dat je aan alle zijdes genoeg ruimte over hebt om de stoelen naar achteren te kunnen schuiven. Voor bestrating gelden geen vaste leverdagen. We leveren binnen 1-werkdagen op basis van efficientie, hierdoor kunnen wij van te voren geen leverdag bepalen. U krijgt vaak een dag van te voren een e-mail of een sms en wordt van te voren gebeld door onze chauffeur.


Bij een combinatie van hout en steen kan het zijn dat er in twee delen wordt. Of creëer een tafel met een industriële robuuste look door er een van steigerhout te maken. Daarbij zijn er ook steigerbuizen verkrijgbaar waarmee je de tafel mooi kunt afwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts