woensdag 21 september 2016

Kleine trimmer

Specialistisch advies nodig? Alle trimmer vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw trimmer. Scheerapparaten online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele haarverzorging assortiment online.

Wahl, Moser, Ermila, BaByliss PRO, Panasonic en Tondeo! Met een haartrimmer ( kleine tondeuse of contouren trimmer ) werk je de contouren bij of scheer je o. Met zijn opzetstukken doe je nauwkeurig deze… Meer. Nauwkeurig en veilig ongewenste haren verwijderen?


Dat kan met de speciale mini trimmers van Panasonic, Wella en Babyliss. Kies vandaag nog je haar tondeuse bij Haarshop. Een neushaar trimmer is eigenlijk een mini tondeuse voor je holte in de neus of oor.


Een zeer snelle en pijnloze manier om je overtollige haren in je neus weg te laten ‘scheren’.

Wat erg belangrijk is voor zo’n trimmer ? Goed schoonmaken na gebruik, want dit zijn erg kleine haartjes die overal in komen te zitten. Deze hebben doorgaans een kapje dat je over de mesjes kunt plaatsen—zo kun je een gelijkmatige lengte bewerkstelligen. Je kunt deze trimmers bij de meeste drogisterijen vinden. Gezichtshaar verwijderen kan nog wel eens lastig zijn, maar dat hoeft niet.


Gebruik hiervoor een speciale gezichtstrimmer. Werk bijvoorbeeld je wenkbrauwen bij met een precisietrimmer of een wenkbrauwtrimmer, deze trimmers hebben namelijk een kleinere kop. Er zijn trimmers beschikbaar die je zowel droog als onder de douche gebruikt. De BaByliss Pro Precision Pen Trimmer Zilvergrijs is een handige, kleine draadloze trimmer van professionele kwaliteit.


Het apparaat wordt geleverd met een opzetstukje en een beschermende dop. De trimmer heeft twee messen, een brede voor lichaamshaar en een smalle voor plekken waar extra precisie vereist is, zoals de wenkbrauwen. Dit is een belangrijke overweging die afhangt van hoe en waar je de trimmer zult gebruiken. Maai je vaak, maar kleine oppervlakten? Dan is een hybride grastrimmer van Praxis aan te raden.


Hybride grastrimmers maken namelijk gebruik van twee energie toevoeren. Wat betekent: minder vaak opladen! Houd deze pagina in de gaten! Ontdek ons uitgebreide assortiment trimmers.

Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Benzine grastrimmers voor het maaien van kleinere gazons en het trimmen van graskanten. Vind uw STIHL benzine grastrimmer bij een dealer in de buurt! Dit zorgt voor een geleidelijk verloop van de baard. Trim je snor voorzichtig door eerst alle haren naar de zijkant te kammen en gebruik vervolgens je trimmer om de gewenste lengte te bereiken.


Oster snoerloze mini trimmer - lengte: cm. De professionele tondeuses van Andis, Oster en sommige concurrerende merken zoals Moser, Wahl etc. Coolblue: alles voor een glimlach.


Het vergt een klein beetje handigheid wat wij nu proberen om zo goed mogelijk uit te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts