vrijdag 9 september 2016

Winterdek zwembad

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Het zeil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en schermt het zwembad af van licht. Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk.


Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt. Het zeil helpt uw zwembad om de strenge winters te overleven. Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden.


Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast.

Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. Zwembad winterdek winterafdekking Interline Pool Spruce voor zwembad. Houd bladeren en andere vervuiling tijdens de overwinteringsperiode uit het zwemwater.


Speciaal ontwikkeld voor zwembaden. Er zijn speciale afdekzeilen voor uw zwembad voor de winter en zomer. Voor beide soorten zeilen kunt u uiteraard terecht bij Azalp. Door gebruik te maken van een winterzeil op het zwembad wordt voorkomen dat dergelijk vuil zich weet te manifesteren.


Het gevolg is dat uw zwembad er ook tijdens de winter ten allen tijde goed uitziet en dat zonder dat u er eerst ettelijke uren tijd in dient te investeren. Koopt u een Interline Bali zwembad , dan koopt u een zwembad dat prachtig in uw tuin staat. Maar ook een zwembad dat door de robuuste kwaliteit een garantie is voor jaren en jaren zwemplezier.


Het zwembad is gemaakt van het zeer sterke klasse vurenhout. Samen met de constructie zorgt dit voor een zeer stevig zwembad. Zwembad afdekzeil en Rolluik Op maat Al onze afdekzeilen worden precies op maat van uw zwembad en volledig naar uw voorkeuren gemaakt.


Onze noppenfolie is ook verkrijgbaar in standaardafmetingen. U kan de prijs zelf online berekenen of beroep doen op ons voor de prijzen van op maat gemaakte afdekkingen. Een coverzeil wordt in onze eigen zeilmakerij volgens uw opgaven op maat gemaakt.


Hierdoor is de kwaliteit gewaarbord en kunnen we snel leveren.

Ronde winterafdekking voor je zwembad. In de winter dien je het zwembad heel goed af te dekken. Hiermee voorkom je dat er allerlei vuil in je zwembad komt en dat het zwembad water wordt beinvloedt door de winterse weersinvloeden. Maatwerk zwembad winterafdekkingen Om het zwembad ook in de winter te beschermen tegen invloeden van buitenaf bieden wij nu ook maatwerk winterafdekkingen van hoge kwaliteit. De PVC winterafdekking zorgt er tevens voor dat er tijdens de wintermaanden minder kans is voor algen- en bacteriënvorming doordat er geen licht bij het water komt.


Naast een zandfilterinstallatie, is chloor noodzakelijk in een zwembad. Als je een opblaasbaar zwembad hebt, kun je het water zelf gemakkelijk verversen. Maar een professioneler zwembad met een zandfilterinstallatie en een pomp, dient een juist chloorgehalte te hebben voor het doden van aanwezige bacteriën.


De val van een dier in het zwembad zou de afdekking kunnen scheuren. Het winterzeil beveiligt in geen geval uw zwembad. De ondoorzichtige winterafdekking voor een zwembad. Het is een PVC-zeil, rondom voorzien van ogen. Een goede winterafdekking voorkomt dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terecht komen.


Bovendien laat een winterzeil (behalve een PVC winternet) vrijwel geen zonlicht door, waardoor u veel minder kans op algen heeft. Het gevolg is dat u na afloop veelal heel wat tijd kunt stoppen in het schoonmaken van het zwembad en dat is uiteraard tijd die u beter op een andere manier kunt besteden. Dit is bovendien niet alles. Er niet voor kiezen om uw zwembad af te dekken kan namelijk ook als gevolg hebben dat er bijvoorbeeld uitwerpselen van dieren in komen te liggen. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking.


Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. Zware kwaliteit elastiek, lengte cm. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.


Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Hiermee wordt voorkomen dat er afgevallen bladeren, insecten of andere ongenode gasten in het water waaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts