dinsdag 13 september 2016

Kapsalon sylvia roden

Een kapper die u uw haar kunt toevertrouwen heeft u nog niet zomaar gevonden in Roden. Een bezoek aan een kapsalon vraagt vandaag de dag om meer dan goed knippen alleen. Onze enthousiaste en ervaren haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen ervoor dat jouw wensen perfect worden vertaald in een stijl die ook goed bij jou past. Zodat jij met een voldane glimlach weer naar buiten loopt! U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens.


Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Wilt u direct een afspraak bij ons maken? Maak direct een online afspraak of bel ons en wij kijken gelijk wanneer u bij ons terecht kunt. Met jaar ervaring ga ik voor kwaliteit tegen een scherpe prijs!


Reviews Een paar keer per jaar gaan we natuurlijk. U kunt mij inschakelen voor alle reparaties. Reparatie is meestal heel goed mogelijk. Welkom op de website van Salon Sylvia Meedhuizen.


Op deze website kunt u informatie vinden over o. De plaats staat in de omgeving bekend om de Rodermarkt. Een jaarlijks evenement in Roden met veel activiteiten, waaronder de Miss Noord Verkiezing, een kermis en grasbaanraces. Roden , die ook te vinden zijn in rubriek kapsalon ! Een fijne knipervaring voor je kind? Vindt jouw kind de kapper eng of heeft hij of zij simpelweg niet het geduld om een tijdje stil te zitten?


Ook op het gebied van persoonlijke verzorging kunnen de bezoekers terecht bij Sylvia. Naast onze kapsalon in Roden vind je de Barbershop. Hier kunnen mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren, onder meer met gebruikmaking van ontspannende warme doeken en heerlijke shampoo. Hairstudio Sylvia - Roden. De meest volledige site met ruim 66.


Sylvia Op negen jarige leeftijd wist ik al dat ik kapster of sportlerares voor gehandicapte kinderen wilde worden. Mijn passie in het vak is heel breed van knippen tot creatief kleuren. Een kapsel compleet maken met een mooie kleur is zo gaaf. Nog Mooier by Shannon, Oldenzaal.


Ze knippen goed en hoe je het wilt. Kapsalon Meraki, Scheemda. Staan open voor verbetering en suggesties. Kappers Roden in Opendi Roden : In totaal 1vermeldingen en beoordelingen in de categorie Kappers Roden. Alle vermeldingen met plattegron routeplanner- gratis.


Gewoon kappen, haren stylen of een kapper voor bruidskapsels? Elke kapsalon in Roden vindt u hier! Kappers Leek in Opendi Leek: In totaal 1vermeldingen en beoordelingen in de categorie Kappers Leek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts