maandag 2 juli 2018

Metalen tafelonderstel

Dekoriet, dé totaalleverancier voor de maatwerk interieurbouw. Alles in één keer in huis! Ons aanbod bestaat uit meer dan alleen kantenband! Bekijk ons uitgebreide aanbod online!


Ruim assortiment aan kantenband. Verschillende soorten lijm.

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! De metalen tafel onderstellen van LD meubelen zijn niet alleen geschikt als eettafel, maar ook als salontafel, sta tafel, bureau etc. Een metalen tafelonderstel geeft een moderne, maar toch warme look aan uw woon- of kantoorruimte. Wilt u een roo wit of zwart metalen tafelonderstel die bij uw inrichting past?


Stoere robuust industriele tafelpoten en tafelonderstellen: X poten (kruispoten), V poot, Trapeze poot, U poot, etc. Hierbij combineert u de warme look van eikenhout met een stoer accent van een metalen onderstel. Stalen tafelpoten - metalen onderstel - poten staal - ijzer tafelonderstel bij HOUTvakman.

Metalen tafelonderstel in U-vorm 8x8. Dit onderstel heeft een plat ronde metalen plaat m. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten.


Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Stoere, Robuuste Industriële tafels met stalen frame.


Vind onderstel tafels het nu op Kensaq. Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Geef uw gewenst ontwerp, afmetingen, behandeling. Set van metalen Trapezium-poten met een kokerdikte van 10x5cm om onder een tafelblad te monteren.


Door haar robuuste, stoere vormgeving is er voor iedere stijl een onderstel te vinden. Ook moet een tafelonderstel passen bij de afmetingen en het gewicht van het tafelblad. Een stalen tafelonderstel is bijzonder goed te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, hardsteen en graniet.


En de tafelonderstellen moeten passen bij de stijl van het interieur of exterieur van uw horecabedrijf. Onze adviseurs weten hoe het zit en helpen u aan het juiste tafelonderstel.

In een mooie terrastuin van uw restaurant staat dit metalen tafelonderstel Flat DK dan ook uitstekend. Wil je zelf een tafel maken dan gaat dit eenvoudig dankzij de grote hoeveelheid tafelpoten en staanders van GAMMA. Bij het aanschaffen van de juiste tafelpoot, bedenk je wat voor soort tafel je maakt, hoe hoog je wilt dat de tafel is en welke uitstraling de tafel moet hebben.


Tafelonderstel metaal ronde voet met stelpoten zwart tafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts