vrijdag 3 februari 2017

Basalt split antraciet

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Split is beoordeeld met een 9. Groot aanbod tuinartikelen online! Basalt split is de meest populaire splitsoort op dit moment! Door de donkere kleur grijs ( antraciet , in natte toestand vrijwel zwart) is deze split te combineren met vele andere kleuren en materialen! Basalt is een bijzonder hard gesteente en om die reden al sinds de oudheid een belangrijk bestanddeel van dijken en zeeweringen.


Bestel een volle bigbag basalt split of kilo zakgoed. Het split kunt u met gemak toepassen op erven, parkeerplaatsen en opritten.

Vraag een prijs aan met uw postcode. Basalt siersplit is leverbaar in een fractie van 8-mm en iets grover in 8-mm. Als u een iets lichter getint alternatief zoek is ons kalksteen misschien een interessante optie.


Het antraciet zwart basalt split - mm gebruikt u in borders en in niet geschikt voor opritten. Bij nat weer is de kleur antraciet zwart, bij zeer droog weer grijs. Met een zak van kg grind of split bedekt u 0. Professionele vochtbestrijding. Vergelijk alle aanbieders op Zoover.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Dit split is van het A-merk EXCLUTON. Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen. Milieuvriendelijk, natuurlijke uitstraling, sierlijk: grind of split is het helemaal. Grijs-zwart basaltsplit is tijdloos en daardoor erg populair.


De maat tot mm wordt het meest gebruikt voor de oprit. Bestel dan grindmatten mee, zo blijft het grind goed liggen. Daarnaast bieden we basaltsplit in andere maten.

Aangeboden prachtige basalt split 8-voor een mooie strakke tuin of oprit kleur. Basaltsplit of -grind is afkomstig uit vulkanische gebieden in Duitsland. In alle formaten beschikbaar.


Dit komt mede door de antraciete kleur die heel makkelijk te combineren valt bij andere kleuren en materialen. Deze split is een edelsplit, een uitvloeiingsgesteente, zeer hard en onverslijtbaar. Het grind is zeer hard en daardoor geschikt voor zware belasting zoals. Het product is hoekig en scherp waardoor het minder rolt dan grind en gezien het iets mindere grovere formaat blijft het makkelijker tussen het profiel van uw zolen of banden steken. Dit 1-mm basalt split wordt veelal gebruikt voor het invegen van bestrating.


Ook ontdekken steeds meer hoveniers en klanten dat je dit type split ook prima kan verharden met een trilplaat en zo een fraai antraciet grijs hard paadje of plateu krijgt. Antraciet grijs basalt split in 1-mm is zeer fijn. Kijlstra basalt split - mm bigbag Het basalt split van Kijlstra.


Grin split (steenslag) zijn echte oerproducten uit de natuur. Voor elk denkbare sfeer is er een variant. Tip: in combinatie met een vaste tegel geeft grind een speels accent aan een moderne strakke tuin.


Voor de oprit bieden wij u ook onze grindmatten zodat uw auto geen sporen rijdt in uw oprit en dat u niet wegzakt terwijl u erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts