maandag 13 februari 2017

Rimini loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Reserveer online, laagste prijzen.


Deze lounges staat in kleuren opgesteld in onze showroom van 35.

Het strakke design van het wicker geeft deze loungeset een moderne uitstraling, die door de antracietgrijze kleur toch tijdloos is. Deze wicker loungeset is modulair, waardoor je hem ook nog groter kan maken met extra center elementen. Hierbij is hij verkrijgbaar met weerbestendige kussens of met all weather lounge kussens. Door de glazenplaat boven op de salontafel staan uw versnaperingen altijd stabiel en is deze eenvoudig schoon te houden. Bij de aankoop van een loungeset is het belangrijk om te weten waar jij nu precies jouw geld aan uitgeeft.


De kwaliteit van Exotan loungesets is heel erg goed en daardoor zal deze ook jaren meegaan. Dit komt voornamelijk doordat zij gebruik maken van een speciaal soort textiel wat is ontwikkeld voor buitengebruik. Vergelijk alle aanbieders op Zoover.

Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het frame en het wicker zijn 1 all weather, de kussens niet, tenzij je de all weather variant besteld. Een draad die niet alleen sterk is maar ook nog eens UV bestendig. En de draad is gemakkelijk te reinigen.


Heeft u geen zin om elk jaar opnieuw uw tuinset in het najaar op te bergen om haar vervolgens in het voorjaar weer terug in de tuin te zetten? Hiervoor is nu een oplossing! Rimini is beoordeeld met een 4. Wicker is een kunstvezel dat het perfecte alternatief is voor rotan. Het heeft dezelfde uitstraling, is UV bestendig, kleurvast en oersterk. De extra hocker is ideaal te gebruiken als verlengstuk van de loungebank of als salontafel.


Zo kun je er bijvoorbeeld een leuk dienblad op plaatsen. Uw tuinkussens zijn voortaan optimaal beschermd tegen diverse weersomstandigheden en stof, kans op schimmel wordt voorkomen en gaan uiteindelijk langer mee! Dit kunnen wij gratis (boven de € 5-) bij jou bezorgen in Nederland en België. Op zoek naar exotan rimini loungeset tuinartikelen? Vind de voordeligste exotan rimini loungeset tuinartikelen op VERGELIJK.


Robuust en weerbestendig doorstaat de serie alles en zorgt voor veel comfort en ontspanning. Exotan vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging.

Loungen betekent uitrusten of onthaasten. Even lekker relaxen, want je bent al druk genoeg. Met dat uitgangspunt is de loungeset geïntroduceerd als meubelcombinatie.


In eerste instantie vooral voor de horeca, maar al snel kwamen ze ook op de markt voor particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts