maandag 13 februari 2017

Vloeibaar chloor kopen

Chloortabletten voor zwembaden! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Vloeibaar chloor kan namelijk wel in minuten tijd zijn werkzame stof verliezen door de zon. Hierdoor moet u weer extra en veel meer chloor gaan verbruiken. Vloeibaar zwembad chloor heeft ook als eigenschap dat deze extreem snel de pH waarde verhoogt.


Vloeibare chloor , chloor tabletten of chloor granulaat voor uw zwembad?

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit is verkrijgbaar in een jerrycan van liter en is goedkoper dan andere varianten. Het wordt vooral gebruikt om algen te doden en het werkt als een middel voor het steriliseren van het water.


Een intelligent systeem meet de chloride en pH waarde en past deze automatisch aan waar nodig. Weg met chloor tabletten en grote jerrycans vloeibaar chloor. Voeg éénmaal zout toe aan uw zwemwater en het zoutsysteem z.

Vaak worden deze bussen gebruikt bij een automatische dosering maar je kan het ook gebruiken voor het uitvoeren van een chloorshock behandeling. Dit vloeibare chloor is geschikt voor gebruik in publieke zwembaden en spa’s. IS VLOEIBARE CHLOOR NIET GOEDKOPER DAN CHLOOR GRANULAAT? Dit lijkt alleen maar goedkoper want de concentratie is veel lager (1 t.o.v. ). Inhoud: 25l JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Jerrycan van liter = kg. De jerrycan heeft €statiegeld. Er zijn dan ook verschillende soorten chloor , zoals vloeibaar zwembadchloor, snel oplossend chloorpoeder en traag oplossende chloortabletten. Voor zwembaden met een grotere inhoud wordt vaak vloeibaar chloor gebruikt.


De manier van gebruik is per variant anders. Wil je chloor bestellen voor je zwembad? Bekijk dan onze goedkope zwembad chloorproducten en koop de beste chloor in onze webshop. Opgelet, onze chloor is niet geschikt voor opblaaszwembaden gezien de sterke concentratie. Omdat wij dit artikel niet mogen verzenden, kunt u deze alleen afhalen in onze showroom in Oldebroek.


Bij vloeibare chloor heb je vroeg of laat sowieso prijs. Echter is de sturing hierachter het meest belagnrijk. Hier koop je best een degelijk merk (lees : duurder), anders heb je veel kans dat je toch nog ongewild teveel product gaat doseren.

Voorkom groen en stinkend water door middel van het vloeibare zwembad chloor van Huchem. Ons zwembadchloor zorgt ervoor dat het water in uw zwembad altijd schoon en helder blijft, doordat het alle micro-organismen doodt, die schadelijk zijn of het zwembad aantasten. Het product wordt bij u thuis afgeleverd. Lees de onderstaande informatie zorgvuldig door!


De prijs is inclusief verzendkosten (verrekend in de prijs). Ongemerkt komt er aardig wat vuil in je zwembad terecht. Denk maar eens aan gras of zand onder je voeten, zonnebrandcrème en haren.


Helaas brengt al dit vuil bacteriën met zich mee. Om deze te voorkomen of bestrijden, kun je het water desinfecteren met chloor. Uiterst geschikt voor automatische doseersystemen. Let op prijs INCLUSIEF statiegeld bidon.


Natriumhypochloriet, vloeibare chloor gestabilliseerd wordt gebruikt als ontsmetting en reinigingsmiddel voor in zwembaden. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts