woensdag 1 februari 2017

Hottub in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Haal vandaag nog een hottub tuin in huis. Een hottub in de tuin , dat wil toch iedereen! Ervaar het verschil met NuBuiten!

Hottub is eigenlijk een ander woord voor bubbelbad. Het is een bad waar je met meerdere personen in kunt zitten. Het bad is meestal rond de graden verwarmd.


Tevens is de hottub zelf goedkoper aan te schaffen dan een jacuzzi, hierdoor is het financieel veel voordeliger om voor een hot tub te kiezen. Bovendien is een hot tub vrij licht van gewicht waardoor deze makkelijk te verplaatsen is door een aantal mensen. Je kunt deze daarom op elke gewenste plek in je tuin neerzetten.


Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Dit is zo ontworpen dat de meeste warmte van het vuur naar het water wordt geleid en er bijna geen warmte-energie verloren gaat. De houtkachel van het Wellness Royal model is volledig geïntegreerd in de hottub. Het is enorm belangrijk dat je alleen verwarmd als er water in de hottub zit, anders kan het verwarmen zonder water de binnenwand doen. Die kan zowel intern, als extern zijn. Wanneer de hottub gevuld wordt met water en de kachel wordt opgestookt, zal het water door middel van natuurlijke circulatie langs de kachel lopen.


Hierdoor wordt de hottub op een natuurlijke manier verwarmt. Het duurt ongeveer één tot twee uur voordat een hottub op een aangename temperatuur is. Voor de één betekent dat een luie stoel en een goed boek.


De helende werking van het warme stromende water zorgt voor een complete ontspanning van lichaam en geest, bovendien heeft een spa een positieve invloed op pijnlijke spieren. Hottub onderhoud Om u optimaal te laten genieten van uw hottub in de tuin of op het dakterras staat ons serviceteam (met eigen monteurs) altijd paraat wanneer u ons nodig. Verder dient u bij de plaatsing rekening te houden met de win meestal komt de wind in Nederland uit het zuid-westen. Bekijk vanuit die optiek of de plaatsing van uw Hot Tub logisch is voor de rookafvoer.


Over het algemeen zal de rook het eerste half uur het meest aanwezig zijn, maar zal na die tijd vaak wel verticaal omhoog trekken. Neem contact op voor meer mogelijkheden. Koop uw spa bij een wellness specialist.


Kies uit producten vanaf € 1500.

Laat u door ons inspireren en adviseren. Elke hottub HotSpring spa is aangepast aan de eisen van deze tijd en is dus energiezuinig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Je kunt je hottub ook een prominente plek in je tuin geven. Dit kun je bereiken door een speciale veranda te bouwen in een knus hoekje van je tuin. De houten veranda is de perfecte plek om je persoonlijke spa op neer te zetten.


Zet de veranda vol met mooie planten en je behoudt de natuurlijke charme van je tuin. Ben je op zoek naar een stukje wellness in je eigen huis of tuin ? De houten hottub is immers erg warm en kan dus ook in de winter gebruikt worden. Als je in een buurt woont, waar iedereen je tuin in kan kijken, is het voor je privacy niet zo handig om de hottub in het zicht te plaatsen.


Plaats je de hottub in een hoekje in de tuin , houdt er dan rekening mee, dat je niet teveel last krijgt van vallende bladeren en rotzooi uit bomen. Dat is eigenlijk heel logisch, omdat een private hottub een groot aantal voordelen heeft, bijvoorbeeld vergeleken met de traditionele jacuzzi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts