woensdag 8 februari 2017

Terrasheater inbouw

Specialistisch advies nodig? Inbouw terrasverwarming kan op een mooie, veilige wijze in het plafond verwerkt worden. Inbouw terrasheaters zijn met name geschikt voor ruimtes waar een rustige, strakke uitstraling belangrijk is. De inbouwsets bestaan uit een terrasheater en een inbouwframe.


U kunt de plafond inbouw heaters in ons assortiment eenvoudig filteren op kleur, vermogens-klasse en lichtafgifte. Zo kunt u snel de meest geschikte plafondverwarming voor uw specifieke situatie vinden. Wij leveren overigens ook plafondverwarming met ingebouwde verlichting. Bij elektrische terrasverwarming dient u rekening te houden met het maximaal vermogen op één stroomgroep.


Niet geheel onterecht, want een ingebouwde heater geeft een erg strak resultaat! Terrasverwarming inbouwen in het plafond wordt steeds populairder. Doordat het toestel weggewerkt is in het plafond is het veel minder opvallen maar verwarmd het de overkapping wel aangenaam.


Inbouwen kan niet zo maar en vergt de juiste materialen en voorbereidingen. Met de Low Glare lamp wordt tot minder rood licht uitgestraald. Dit nieuwe type terrasverwarmer compleet met inbouw frame is uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Alle delen zijn vervaardigd van aluminium of rvs.


Opbouw- en inbouw terrasverwarming op maat. Bij Infrarood- terrasheater. Onze terrasheaters maken gebruik van infraroodverwarming en zijn enorm efficiënt en energiezuinig. Deze terrasverwarmers zijn doorgaans zeer geschikt om te gebruiken voor veranda-verwarming of andere overdekte terrassen.


In sommige gevallen kan de terrasheater zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestig bijvoorbeeld de terrasverwarmers van Solamagic. Ruim aanbod Gas terrasverwarmers. Deskundig advies, altijd gratis bezorgd. Gasheaters van topmerken als Alke, Schwank, SBM, Bromic en Enders.


In onze grote showroom kunt u in vrijwel alle terrasverwarmers werkend bekijken. Door te kiezen voor infrarood terrasverwarming als inbouw bent u niet alleen gegarandeerd van een aangename temperatuur met verlichting. U weet ook zeker dat de verwarming naadloos opgaat in uw interieur. Een elektrische terrasverwarmer is daarentegen meestal goedkoper in gebruik en zorgt voor een goede buitenverwarming. Geschikt voor horeca of terrassen waar warmte instelling gewenst is.


Prachtige terrasverwarmer van sunred. Bovendien hoeft u geen gasflessen te vervangen: u sluit de elektrische terrasverwarmer simpelweg aan op een geaard stopcontact en kunt per direct genieten van de warmte. Ook werkt een elektrische terrasheater een stuk efficiënter dan een gasheater en is bovendien minder windgevoelig. Je wilt dan natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht, maar geen kou lijden.


Bij Van Melis bieden we je een enorm aanbod aan terrasverwarmers aan, variërend van terrasheater gas tot plafond inbouw terrasverwarmer tot hangende infrarood terrasverwarmers. Naast de terrasheater gas hebben we ook een elektrische terrasverwarmer. U ziet er zijn diverse mogelijkheden en altijd een model terrasheater wat past voor uw situatie.


Een terrasverwarmer gas Alke kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden. Hiervoor zijn voor elk type gasheater hitteschilden leverbaar. Er is zelfs een model terrasheater gas beschikbaar voor plafond inbouw. Gassoort: Alle modellen gasstralers kunt u bestellen in aardgas of propaangas uitvoering zonder meerprijs.


Heb je al een terrasheater gezien, die je mooi vindt? Ook bij terrasverwarmers heb je enorme keuze. Als je slim bent, kijk je goed naar welke terrasheater jou precies de warmte kan bieden die je wilt op jouw terras. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een terrasverwarmer met infrarood verwarming, die je bevestigt aan een muur. Beeld u zich eens in hoe fijn het zou zijn om het hele jaar door buiten warm te blijven.


Dat kan, met terrasverwarming van Fonteyn. Wij hebben diverse hoge kwaliteit. Met deze terrasheater is het heerlijk vertoeven tijdens zomerse avonden. Het aansteken van deze prachtig vormgegeven terrasverwarmer zorgt ervoor dat je buiten langer en comfortabeler kan blijven genieten van het zomerse weer.


Wanneer de zon onder gaat koelt het geregeld snel af. De traploos instelbare Eurom Lounge Heater heeft een bereik tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts