donderdag 16 februari 2017

Afmetingen partytent

Bekijk nu onze collectie online. Grootste aanbo 1 waterdicht! Partytent kopen vanaf 295. De grootste collectie partytenten! Deze partytent is zeer geschikt voor verhuursdoeleinden en thuisgebruik.


Veel voorkomende afmetingen van partytenten zijn 3x 3x 4x4m, 4x6m, 4x8m, 5x8m, 5x10m en 6x12m.

Wanneer u echt geen last wilt hebben van de kou, is het wellicht handig om een partytent heater te nemen. De zijwanden van de partytent zijn eenvoudig te monteren door middel van klittenband. De Easy up partytent 3x6m Deze Easy up partytent van bij meter heeft een vloeroppervlakte van m² en is uitgevoerd in de best mogelijke kwaliteit. Een dikwandig aluminium harmonica buizenframe met aluminium verbindingen.


Onze partytent met mesh zijwanden is perfect voor iedereen die een open air gevoel wil hebben, maar geen insecten wil bij buitenactiviteiten. Deze feesttent is ideaal voor een breed scala aan buitenevenementen, zoals tentoonstellingen, bruiloften, feesten, barbecues en festivals. Op zoek naar een partytent ? Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd.

De easy up luxe partytent van 3x3m is een compacte partytent die binnen één minuut kan worden opgebouwd. Dankzij de grijze kleur van de partytent , wordt het in de zomer niet te warm door de zon die op het zeil schijnt. Met slechter weer houdt de partytent de warmte binnen en de regen buiten.


Het zeil is namelijk volledig waterdicht. Voor de populaire partytent afmetingen biedt Heuts een budgetmodel aan. Ondanks dat het goedkope partytenten zijn, zijn de daken van de tenten waterafstotend en is het materiaal van het frame gemaakt van een sterk metaal. De goedkope partytenten zijn daarentegen minder duurzaam dan de duurdere modellen, wat meteen het prijsverschil duidelijk maakt.


Lifetime Garden partytent De paviljoen partytent van het merk Lifetime Garden is handig om te gebruiken boven een zandbak, zwembad of elders zodat je niet verbrandt in de zon. Natuurlijk is deze ook te gebruiken wanneer je een tuinfeestje geeft. Bij ons kunt u eenvoudig een partytent huren.


Zo bent u niet afhankelijk van het weer. Wij zijn al jarenlang dé specialist in partytent verhuur. In een handomdraai bij u geleverd. Meer geluksmomentjes buiten! De feesttent is in meerdere kleuren beschikbaar.


Daarnaast zijn bijhorende zijwanden los verkrijgbaar, zodat je de warmte binnen houdt en minder last hebt van wind en. Voor elke partytent met zijwanden geldt dat de zijwand van de partytent niet nodig is om deze op te zetten. Is het weer wel goe dan zet je je partytent op zonder zijwanden.

Het is een garantie dat een lang gepland feest altijd doorgang kan vinden. Met een partytent kun je alle kanten op. Als de zonnestralen daarentegen te heet worden, kan een partytent ook verkoelende schaduw bieden. Bij JYSK vind je partytenten in veel verschillende afmetingen en voor verschillende weertypen.


Voor een zo lang mogelijke levensduur wordt aangeraden de partytent op te bergen, wanneer deze niet in gebruik is. Een partytent is ook ideaal wanneer je gasten hebt uitgenodigd. Plaatsing Plaats de partytent bij voorkeur op een harde ondergrond en zet deze vast met scheerlijnen voor maximale stabiliteit.


Stel uw eigen prikkabel samen. De partytent is niet bestand tegen zware weersomstandigheden. Semi Professionele partytent kopen bij Koop-een- partytent.


De basis van een semi professionele partytent is degelijker en steviger dan van een luxe partytent. Voor regelmatig gebruik is ons advies om een partytent te kopen in de categorie semi professionele partytenten. Ook een groot aanbod parasolvoeten, schaduwdoeken, zweefparasols en grote partytenten. Mocht uw partytent onverhoopt schade ondergaan, dan kunt u uw partytent toch weer compleet maken.


Bespaar niet op kwaliteit! Als u lang en veilig gebruik wilt blijven maken van uw partytent is het natuurlijk belangrijk dat de kwaliteit goed is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts