woensdag 15 februari 2017

Molecaten bosbad

Kom hier genieten van uw lange vakantie of zomaar een paar dagen. Heeft u een vraag die u graag per telefoon of e-mail wilt stellen? Zo zijn er verschillende sportvelden voor de sportievelingen.


Een fantastische camping met het spectaculair waterspeelpark Splesj. Het park beschikt over een zwemparadijs waar het erg druk kan zijn, want deze is ook toegankelijk voor daggasten. Verwacht daarom ook geen rustig park, maar wel een gezellig park met goede faciliteiten.

Ga fietsen of wandelen in de omgeving of breng een bezoek aan de Efteling. Trekpleister is het waterspeelpark Splesj met diverse zwembaden, spectaculaire glijbanen, waterspeeltuinen en een grote buitenspeeltuin met air trampoline. Voor de kleintjes is er het grootste spraypark van Europa (900m2). Altijd geniet u er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.


Er is mogelijkheid tot het huren van tenten, stacaravans en bungalows. De camping beschikt over een speeltuin en indoorspeeltuin. Vooral het waterspeelpark Splesj vinden de gezinnen met kinderen van alle leeftijden helemaal geweldig. Er is ook een binnenzwembad met toezicht.


Daarnaast wordt ook het animatieteam veelvuldig geprezen.

Een goede reden voor veel gezinnen om vaker terug te komen. Ook is er een snackbar en een winkeltje. Heerlijk om hier s ochtends uw verse broodjes op te halen! Het is echt een familiepark voor jong en oud.


Door het grote aanbod aan faciliteiten en activiteiten is dit de ideale bestemming voor een vakantie, weekendje of dagje weg. Een heerlijke plek voor kinderen met ontzettend veel faciliteiten zoals een waterspeelpark, binnenspeeltuin en een goed gevuld activiteitenprogramma. Schoon sanitair, mooi systeem met de kaarten voor de douches. Volop vertier voor onze kinderen, spooktocht was top!


Zeker een aanrader, wij gaan volgend jaar weer! Waar gaat u voorkeur naar uit? Uitwaaien aan de Hollandse kust of uren dwalen door de bossen van de Veluwe.


Vakantie aan zee: Noordduinen Waterbos Rondeweibos Van Iterson Wijde Blick Hoogduin. Bekijk hieronder onze aanbiedingen voor een bungalowpark van Molecaten. Er zijn zes banen beschikbaar en twee duikplanken (en meter hoog). Het 25-meterbad heeft een deels beweegbare bodem en onder de duikplanken is het 3. Bosbad Hoeven Kruininger Gors. In de bosrijke landelijke omgeving van Bourgondisch West-Brabant ligt (al meer dan jaar!).


The inspector is an ACSI staff member and does not work for the campsite.

Het park leent zich uitstekent voor het maken van fietstochten en wandeltochten. Het overdekte zwembad beschikt onder andere over een apart kinderbad. Te koop op molecaten park bosbad hoeven: prachtige en nauwelijks gebruikt chalet, alles nieuw aangekocht. Met overdekt, verhoogd terras en schuur.


En wist je dat het hier in het voor- en najaar ook heerlijk is voor een fijne fiets- of wandeltocht door het gezellige Brabant?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts