zondag 26 februari 2017

Tuinhuisjes met luifel

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Tijdelijk met Procent Korting. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.

Tevens is een tuinhuis met overkapping met plat dak doorgaans vergunningsvrij te plaatsen. Iedere blokhut in onze webshop is uniek. In ons assortiment houten tuinhuisjes met luifel vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.


Blokhut of tuinhuis met luifel. Ontdek het gemak van een blokhut kopen online. Kies uit meer dan 4tuinhuizen met overkapping of goedkope bergruimtes voor uw tuinspullen.


Kies bij Gadero uit tuinhuisjes met of zonder luifel van bekende merken zoals Karibu en Tuindeco. Advies voor blokhut kopen.

Voordat u een blokhut aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Alle blokhutten worden compleet geleverd. Wij hebben meer dan 6soorten tuinhuisjes waarvan de meeste op vaarraad zodat wij snel kunnen leveren. Vergelijk alle tuinhuisjes online.


Feedback Company beoordeeld met een 9. Zo kunt u kiezen voor een goedkope blokhut zonder luifel of een blokhut met een plat of schuin dak en een rond of vijfhoekig model. Onder een grotere luifel is ruimte voor een eettafel waar u gezellig kunt tafelen met familie en vrienden. Ook is een grote luifel uitermate geschikt wanneer u een feestje organiseert. Een blokhut kopen hoeft niet duur te zijn! Onze blokhutten met luifel zijn grotendeels voorzien van een.


Het platte dak van het tuinhuisje is bedekt met EPDM dakbedekking. U heeft twee aparte ruimtes in een tuinhuisje, met een mooie inpandige luifel aan de voorzijde. Tuinhuis luifel Maastricht. Binnen kunt u eenvoudig gebruiken voor de opslag van uw tuingereedschap of fietsen bijvoorbeeld. De luifel kunt u inrichten om heerlijk onder te ontspannen.


Onze tuinhuisjes vindt u zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop. Na bestelling leveren wij de tuinhuizen met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij hem voor u op.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Of u nu kiest voor een moderne blokhut met plat dak, zadeldak of een tuinhuis met luifel. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn zeer geschikt voor maatwerk. Kom hiervoor naar onze showroom, vul het maatwerk formulier in of neem contact met ons op. Ons assortiment biedt u een ruime keuze in moderne tuinhuisjes met plat dak met of zonder luifel of overkapping. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd.


De wanden worden gemaakt in het. U kunt hier heerlijk ontspannen tijdens de zomeravonden en uw blokhut gebruiken om tijdens de koude winterdagen te genieten. De zichtwanden van het tuinhuis zijn gemaakt van knoestvrije Western Red Ceder korte tand en groefdelen.


De achterwand (niet zichtzijde) is uitgevoerd met korte delen van Western Red Ceder bevelsiding. De deur is etra bree namelijk 100cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts