maandag 6 februari 2017

Pyrus communis

It is one of the most important fruits of temperate regions, being the species from which most orchard pear cultivars grown in Europe, North America, and Australia have been developed. Peer, Pyrus , is een plantengeslacht uit de rozenfamilie (Rosaceae) dat de algemeen bekende vruchten produceert. Het geslacht komt voor in veel landen, vooral op het.


Pyrus of peer is een geslacht van bladverliezende bomen die allemaal in het voorjaar bloeien. Dat de peer tot de familie van de roosachtigen behoort is goed te zien aan de bloemen.

Deze zijn wit en verschijnen in april. De geur is niet aantrekkelijk. De groeisnelheid van deze perenboom is normaal met een smalle pyramidale groeiwijze. Deze perenboom kan door zijn rustige groeiwijze ook prima als leivorm gebruikt worden. De welbekende slanke groene peer met een uitstekende zoete smaak.


Het is een rijkdragende boom met een goede resistentie. De wilde peer is verdwenen. In de 17de eeuw groeide de wilde vorm in het Zalkerbos aan de IJssel bij Zwolle.

Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Gewone peer) online kopen? Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. De webshop heeft een ruim assortiment aan bomen en planten.


Wij geven u dan zo spoedig als mogelijk een antwoord. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Indien er teveel botten aanwezig zijn, kunt u die best tijdens de snoei reeds uitdunnen. Bewaar enkel de kloeke botten op jeugdig hout. Pyrus communis perenbomen - zelfbestuivend.


It has been widely planted in North America, and has escaped cultivation and naturalized throughout much of the eastern U. Sie ist eine alte Kulturpflanze und wird in zahlreichen Sorten als Obstbaum kultiviert. De dwergpeer is een perensoort die uiterst compact groeit. De bladeren staan dicht opeen.

In het voorjaar bloeit deze boom met zuiver witte bloemen. Conference peer, Sappig, zoete bekende handpeer, Rijptijd: eind september. Deze peer is tamelijk groot en heeft een goede smaak. Er zijn verschillende selecties van de perenboom voor bijna iedere grond of klimaat.


Het vruchtvlees is groenwit en grof van korrel. Smaken matig zoet met fijne, pittige, zure smaak en zwak maar typisch aroma. Een cultivar wijkt af van de soort op basis van een karakteristiek kenmerk zoals bloeikleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts