donderdag 9 februari 2017

Overkapping schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven.

Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen. Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave. Een overkapping met schuur biedt veel mogelijkheden voor uw tuin. Bekijk ons aanbod overkappingen met schuur nu en ontdek zo onze hoogwaardige modellen van o. Tuindeco, Karibu en meer A-merken. Een sfeervolle houten overkapping om lekker te ontspannen.


In het drukke dagelijks leven wilt u graag langer genieten van uw tuin onder een stijlvolle houten overkapping.

U zit beschut tegen de warme zon in de zomer en uit de wind en regen in het voor en najaar. Of een aanbouw veranda aan uw gevel bouwen van ongeveer 7xof 7xmeter groot? Overkapping meter breed. Een ander kenmerk van de schuren en overkappingen is dat deze geheel op maat gemaakt worden door Schäffer tuinhuizen.


Heb je zelf al een ontwerp klaarliggen van hoe de schuur , overkapping of schuur mét overkapping eruit moet komen te zien? Dan komen zij de exacte afmetingen nog even opmeten en kunnen ze gelijk aan de slag. De kapschuur is een type overkapping dat lijkt op het zadeldak, maar dan hoger uitgevoerd. De meerwaarde van een kapschuur is dat er nog meer ruimte ontstaat in het schuurtje. Maar de hoogte van de overkapping heeft nog een voordeel.


Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat. Een houten garage met luifel of een schuur met overkapping wordt uitgevoerd in de afmeting en vorm zoals u voor ogen heeft. Bekijk de mogelijkheden en onze reeds gerealiseerde schuren met overkapping en laat u verrassen!


Wat kost een schuur met overkapping ? Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Wij hebben een ruim assortiment met overkappingen in alle soorten en maten, bij sommige modellen kunt u nog zijwanden toevoegen aan uw overkapping. Zoek naar overkapping op maat op de nieuwe KensaQ.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Aanbod houten schuren met overkapping. Hieronder vindt u ons volledige aanbod aan houten schuren met overkappingen.


Door op één van de schuren te klikken, ziet u de schuur met alle bijbehorende specificaties. Uiteraard maken wij de houten schuur volledig naar uw wensen, dus krijgt u uiteindelijk een houten schuur met overkapping op maat. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas.


Houtbouw Visser is een ambachtelijk maar vooral ook flexibel bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van houten schuren , tuinhuisjes, overkappingen , schuttingen en meubels. Wensen van onze klanten en de toepassing van onze schuren en tuinhuisjes zijn natuurlijk altijd verschillend. Alle blokhutten worden compleet geleverd. Door ons klantgerichte werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw nieuwe eikenhouten bijgebouw, tuinhuis, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping , kapschuur of landelijke schuur in 2-weken realiseren. Een mooie landelijke houten schuur met sporenkap!


Dit prachtige bijgebouw is voor mensen zoals u, die van. De overkapping voor de bourgondische tuinliefhebber met landelijke allure. Je bent de sociale uitvalshoek, om tijdens verjaardagen het familieweekend of een ander verplicht wijnarrangement je huis en tuinkamer open te stellen voor je vaste publiek. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping , houten tuinhuizen, houten schuren , houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is.


Met ons jonge en enthousiaste team bouwen we elk uniek ontwerp om tot een robuust en stijlvol houten bijgebouw. Dat doen we snel en efficiënt. Stap 1: Fundament van de overkapping : Bepaal allereerst de afmeting van uw schuur en stel touwtjes waterpas in de gewenste afmetingen. Zoals op de afbeelding te zien is gaan wij uit van palen.


Er moeten dus ook betonpoeren de grond in voor het fundament.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts