donderdag 16 februari 2017

Bestrijding mollen

Professionele producten voor de bestrijding van mollen. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Ruim assortiment Mollenbestrijding. Veel Keuze Hotels in Mollens. Er zijn speciale apparaatjes ontwikkel zoals de ultrasone mollenverjager, voor mollen bestrijden in je tuin.


Het verjagen van mollen is een diervriendelijke manier van mollen bestrijding.

Alle mollenklemmen geplaatst en binnen uur alle mollen gevangen. Volgende keer maar even wat meer mollenklemmen bestellen! Mollenklem werkt tot volle tevredenheid tegen mollen. De mollen zijn niet meer veilig.


Het mollen bestrijden werkt ook zeer simpel, je bent er echt geen complete mollencursus voor nodig. Nu zijn er ontzettend veel manieren van mollen bestrijding. U kunt de mollen bijvoorbeeld verjagen met geluid. Hiervoor wordt veelal een ultrasoon apparaat gebruikt of lege flessen.


Een andere optie is het plaatsen van een klem.

Omdat wij u een volledige bestrijding garanderen geven wij 1 garantie op onze mollenbestrijding. Nadat de eerste mollen gevangen zijn blijven de vangmiddelen nog weken in de grond staan. Hiermee worden andere mollen die het oude territorium binnenkomen direct weggevangen.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm. Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt. Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. In extreme gevallen kunnen er heel veel molshopen op het gazon ontstaan, waardoor professionele bestrijding noodzakelijk wordt. Dit uiteraard na eerst zelf te hebben geprobeerd de mol te bestrijden.


Als mollen een plaag worden, moet je er iets tegen doen. Druk het midden van de molshoop zo snel mogelijk weer naar beneden zodat de pas gegraven gang weer wordt opgevuld. Hark de overgebleven aarde over het gazon.


De beste kans om mollen te vangen is in het najaar, ’s winters (als het niet vriest) en in het voorjaar. Gelukkig is er een snelle en makkelijke manier van mollenbestrijding. Met ons product tegen mollen , bent u zo van uw probleem verlost en ligt uw tuin er in no-time weer strak en molvrij bij. Lees hier onze handleiding mollenbestrijding, klik hier. Dit wordt alleen niet door iedereen gewaardeerd.


De enorme hopen die de mollen veroorzaken beschadigen de grasmat. Om dit probleem op te lossen, zullen de mollen bestreden moeten worden. Traas Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden, verjagen of verdrijven van mollen.

Je kunt mollen bijvoorbeeld vergassen met rookbommen. Mollen carbid is is efficiënt tegen mollen. De meeste mollen overleven dat niet en voor je het weet, heb je geen last meer van die vervelende molshopen in je tuin. Ze zorgen voor schade aan weilanden, akkers, moestuinen en boomgaarden.


Gedurende deze periodes zijn ze het actiefst. Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het perceel egaliseren (slepen). Na uur zijn de in gebruik zijnde gangen en hopen al wel weer open gewroet. Bij de eerste optie kan je (bij een succesvolle bestrijding ) rekenen op een financieel voordeel terwijl de tweede optie zich vooral kenmerkt door praktische voordelen. Je hoeft zelf helemaal geen tijd te investeren in het bestrijden van de mollen en bovendien ben je verzekerd van een efficiënte oplossing.


Wij hebben verschillende soorten klemmen op voorraad voor verschillende situaties zoals in de gangen of de molshoop zelf en voor verschillende budgetten. Voor een goede bestrijding van mollen heeft Ongediertewinkel. Erg populair onder onze klanten die mollen willen bestrijden en doden is de Powercat mollenklem, die door zijn doordachte werking snel afrekent met uw mollenplaag. Bestrijding van mollen in tuin Gemiddeld euro per gazon Het is altijd een goed idee om er rekening mee te houden dat de kostprijs die in rekening wordt gebracht voor het bestrijden van mollen afhankelijk is van niet alleen de techniek die wordt gebruikt, maar ook de vakman in kwestie. Iedere dag word je wakker met een uitzicht op dikke molshopen, aangevreten planten en mollenritten zo lang als startbanen.


Stop dit schaamteloze vandalisme en lees direct meer over professionele mollenbestrijding. Hier vind je alles over de werkwijze en de kosten van mollen bestrijden. Stel bestrijding niet uit: win je eigen terrein terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts