woensdag 8 februari 2017

Houten voetbaldoel

Grootste aanbod Kleine voetbaldoeltjes. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Een voetbaldoel van hout heeft het voordeel dat het in vergelijking met een aluminium voetbaldoel een stuk goedkoper is.


Deze houten voetbaldoelen zijn gemaakt van geimpregneerd rondhout. De houten doelen van BK zijn zeer robuust, stevig en hebben een stoer uiterlijk. Deze voetbaldoelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.


Kinderen spelen elke dag in de tuin, het liefst een potje voetbal samen met andere vriendjes uit de buurt.

Wie lekker een partijtje voetbal wilt spelen heeft houten voetbaldoelen nodig. Houten voetbaldoel 1x (Voetbalgoals.nl) Sabine de Kroon. Tuinspelletjes Achtertuin Speeltuin Achtertuin Patio Buiten Speelplaatsen. Voetbaldoel Maestro is verkrijgbaar in een duo pack. U krijgt dus stalen voetbaldoelen Maestro van het merk exit voor speciale actie prijs.


Dit robuuste voetbaldoel is gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde schroeven. Het voetbaldoel maestro is het 2e model van het merk Exit en heeft een ideale afmeting van 1bij 1cm. Met dit houten voetbaldoel van Plum zullen uw kinderen zich dagenlang vermaken. Met twee stuks is het zelfs mogelijk om echte wedstrijden te spelen. De meest betaalbare voetbaldoeltjes met de beste prijs-kwaliteit.


Van kleine voetbaldoelen tot hele grote en losse netten. Bestel online of kom langs! Aluminium voetbaldoel junior 1x 1is een iets groter aluminium voetbaldoel dan zijn kleinere broertje. Dit aluminium voetbaldoel bestaat ook uit een aluminium profiel van 80x40mm.


Het dikte van het profiel is 2mm en de grondbeugel rond heeft een profiel dikte van 40x5mm. Gegarandeerd urenlang speelplezier met de mooie houten voetbalgoal van Plum.

Het doelnet wordt bevestigd met bijgeleverde krammen en het houten doel is gemakkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde schroeven. De goal is gemaakt van FSC. Nieuw Ophalen of Verzenden. Een korte vraag: hoe krijg je kinderen achter de televisie vandaan en naar buiten? Zet een voetbaldoel in de tuin!


Met de voetbaldoelen van HORNBACH is het speelplezier ook niet meteen over, want ze zijn van hoogwaardige kwaliteit. In de volgende video zie je het verschil! Het enige wat je nog mist is een voetbaldoel. We verkopen voetbalgoals van Exit en ook professionele voetbaldoelen van Calzio. Deze Calzio doelen zijn gemaakt van weerbestendig aluminium.


Handig voor op de camping: een opvouwbaar voetbaldoel. Het doelnet van deze houten voetbalgoal is 3mm dik en is dus bestand tegen vele weersinvloeden en harde schoten van een bal. Lekker voetballen in de tuin met je eigen houten voetbaldoel (of 2.).


Dit voetbalgoal met net is gemaakt van geimpregneerd FSC hout dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts