vrijdag 17 februari 2017

T stuk messing

T stuk messing

Kniefitting met uitgangen graden. Voor werkslang met mm binnenmaat. Wordt met oorklemmen 9-mm geleverd. Deskundig advies en snelle levering. Geïnteresseerd in onze producten?


T stuk messing

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. T-stuk messing binnendraad? Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. ERCU- en vijverproducten, uitsluitend voor particulieren.


Door middel van de moer aan te draaien bij de knelkoppeling wordt de buis gekneld en vastgezet. Dit messing T - stuk van VSH heeft een hoek van graden en aan beide zijden een knelverbinding met een diameter van mm. Eigenschappen De maximale werkdruk voor dit VSH messing T - stuk is bar. Zoek en deel afbeeldingen van messing t stuk online met Imgur. Elke dag, milijoenen mensen gebruiken Imgur voor vermaak om geinspireerd te raken.


T stuk messing

Het gebruikte materiaal voldoet aan de nieuwste Europese voorschriften en is geschikt voor drinkwater conform de UBA-Positiv-lijst. Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd? Neem dan contact op met JA Watertechniek. Een messing T - stuk kunt u gebruiken voor het maken van een aftakking in een waterleidingsysteem, of voor het verbinden van een buis aan een appendage.


De diameter van de aansluiting is inch. Dit T - stuk van het merk RIV komt uit de serie Mozart en. Voorzien van wartels en knelringen. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten!


T stuk messing

Ideaal voor benzine of koelslang. Beoordelingen en tips (2) Stel de eerste vraag voor dit artikel. Messing knelkoppeling T - stuk mm. Het T - stuk wordt gebruikt om buizen en componenten te schroeven. Het bestellen is heel eenvoudig en wij hebben alles op voorraad.


Deze Slangpilaar kun je per stuk bestellen in onze webshop. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste nieuwtjes en scherpste aanbiedingen. Hierdoor heb je de Slangpilaar heel snel in huis. Elektrische boilers voor een scherpe prijs A-merk boilers online kopen tot jaar garantie Eenvoudig online bestellen. Messing T - Stuk JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Zoek je een Slangpilaar T - stuk ØMessing ? Gebruik voor sanitair- en CV water. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden.


Zeer voordelig Vandaag voor 22. Bekijk vandaag nog onze aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts