dinsdag 21 februari 2017

Graszoden bezorgen

Graszoden Professioneel Aanleggen? Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


De graszoden worden standaard vacuüm gekoeld tot op 2℃, met name ook bij extreem warm weer.

De levering van de graszoden vindt plaats op de door u gekozen datum vóór 18. In Limburg bezorgen wij de graszoden zelfs geheel gratis bij U thuis (vanaf m2) ! Als u de graszoden een dag eerder laat bezorgen kunt u de volgende dag direct beginnen met leggen en hoeft niet onnodig op de chauffeur te wachten. Dit zijn graszoden die van de kweker het beste kwaliteitslabel hebben gekregen.


Door een goede mix van fijne en grove grassoorten krijgt u een speelgazon met een hoge sierwaarde. Binnen een straal van kilometer rond ons bedrijf kunnen wij dit verzorgen. Heeft u hier interesse in belt u dan en vraag ernaar. Wij bezorgen de graszoden per vierkante meter in rollen van 2centimeter lengte en centimeter breedte met een gewicht van ongeveer 1kilogram.


Hierdoor zijn ze gemakkelijk op een pallet te laden.

Je betaalt daarom ook per pallet als je je graszoden laat bezorgen. Vandaag voor 11:uur bestel morgen bezorgd. Afhalen kan nog meteen dezelfde dag. In verband met de versheid van de graszoden is bezorging mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Als u voor 11:uur bestel worden ze de volgende dag geleverd. Het transport besteden wij uit aan Oegema Transport. Voor het bezorgen op zaterdag vragen wij een toeslag.


Op de maandag kunnen wij helaas niet leveren. Uw graszoden thuis laten bezorgen. Bij ons kunt u heel snel uw graszoden bestellen via deze website. Houdt u hier rekening mee indien u de graszoden zelf wilt vervoeren. Uiteraard worden de graszoden voor u geladen.


Nederland zo groen mogelijk maken. Wij kunnen ook de graszoden bij u thuis afleveren. Gaat u zelf grasmatten leggen en wilt u ze afhalen of laten bezorgen ? Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen.


Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

Eenvoudig grote oppervlakten graszoden laten bezorgen. Topgazon bezorgt graszoden per min rollen van 2centimeter lengte en centimeter breedte. Op een pallet passen van deze rollen. Daarom kunnen wij vele honderden vierkante meters in één rit.


Laat u nieuwe grasmat bezorgen door 1Gazon, o. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Het is alsof u op een prachtige golfbaan loopt!


Natuurlijk geldt die doelstelling ook voor Ridderkerk, waar elke meter extra groen een prima compensatie is voor het alomtegenwoordige beton van de omliggende steden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts