maandag 27 februari 2017

Aux ingang koptelefoon

Specialistisch advies nodig? Bestel Koptelefoons bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 200. Ontdek ons grote assortiment koptelefoons van vele merken. Shop aanbiedingen met korting!


De uitgang van de koptelefoon rechtstreeks aansluiten op een aux ingang is niet helemaal een aanrader.

Er zit namelijk verschil in spanning en impedantie van de koptelefoon uitgang en een aux ingang. Op zich heb je voor vele aansluitingen een koppelstukje, maar de AUX poort is meestal een ingang i. AUX betekend Auxilary (niet auxiliary) en vrij vertaald naar het nederlands kun je hem ook wel Hulp in- of uitgang noemen. In jouw geval gaat het om een AUX -IN, dus een Hulp- ingang. Elk apparaat wat een line-out heeft kan je daarop aansluiten.


Op mengtafels zie je veelal AUX -OUT zitten. Via deze ingang kun je een aux kabel aansluiten tussen telefoon bijvoorbeeld een speaker set. De aux - ingang is geschikt voor een stereokabel met een stekker van mm (niet inbegrepen).

Ik hoop dat ik hier antwoorden zal vinden omdat ik het bijna opgeef met mijn laptop. Het zit namelijk zo mijn koptelooningang die doet het al een tijdje niet, maar de microfoon ingang wel. Ik heb windows vista eerst deed de koptelefoon ingang het wel, maar het geluid ging ook door de boxen heen. Naast de ingangen voor diverse apparatuur als de Blu-ray speler en aansluitingen voor de luidsprekers, is de ingang met de benaming AUX of auxiliary de belangrijkste aan je versterker of stereo. Dit is simpelweg een audio- ingang waar je afspeelapparatuur op kunt aansluiten.


AUX Kabels Winkel Online - Goedkoopste AUX Kabel en elektronica winkel online, behalve AUX Kabels vind u op onze site ook 170. Het beste voor je oren bij Thomann! Ik heb geen zin om deze laptop binnen te doen voor reparatie en ben eigenlijk gewoon op zoek naar een alternatief voor die ingang. Bluetooth, aux - ingang ,micro-SD en FM-tuner- Bluetooth draadloze.


Aux ( Auxiliary) Een versterker (voor-, geintegreerd of tuner-) bevat meerdere ingangen. Op deze ingangen kunnen verschilllende bronnen worden aangesloten (bijvoorbeeld een CD-speler). Op de Aux kan elke willekeurige signaalbron worden aangesloten. Het enige wat je nog nodig hebt is een 5mm jack kabeltje. Deze heeft dezelfde stekker als je koptelefoon , maar dan aan beide uiteinden.


De omgekeerde situatie is natuurlijk ook mogelijk. In die gevallen is een verloopadapter voor eens en voor altijd de oplossing. Deze zet de ene aansluiting in de.

Probeer een andere koptelefoon om te controleren of uw huidige koptelefoon moet worden vervangen. Als de tweede koptelefoon niet werkt, neemt u contact op met Apple Support. Nadelen of gevaren van koptelefoon op tv naar aux van versterker.


Om het lelijke geluid van de ingebouwde tv boxen te omzeilen zou een optie kunnen zijn, mits de ledtv een koptelefoon aansluiting heeft, om deze te verbinden met de AUX ingang van mijn tagmclaren. Stond me alleen bij dat dat niet aan te raden was maar bij gebrek aan wat beters. De AUX -kabel heeft verschillende soorten pluguiteinden, waarvan de jackplug de meest gangbare is. Een andere naam voor een AUX -kabel is de jack-kabel.


Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Met de mm mini jack-kabel sluit je bijvoorbeeld je mp3-speler aan op een koptelefoon. Graag zou ik ook nog de aux ingang willen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts