vrijdag 10 februari 2017

Betonnen waterput

Zoek naar water put op de nieuwe KensaQ. De betonnen regenwaterput is gemaakt uit machinaal getrild beton. De regenput bestaat uit een kuip waarop een deksel is geplaatst, voorzien van een mangat. Zie ook onze plaatsingsvoorschriften. De betonputten in het assortiment van Simbeton zijn zandvangputten en grootformaat waterputten.


Betonnen waterput

Beide zijn leverbaar in verschillende typen en formaten. Ons ruime assortiment betonputten bevat een grote variëteit aan standaard afmetingen en uitvoeringen. Hoe groter het dak, hoe groter de opvangcapaciteit.


Daarom zijn er verschillende waterputten met elk een andere watercapaciteit. Standaard voor een eengezinswoning ligt de capaciteit van een betonnen regenwaterput tussen 5. Regenwaterput beton: prijs. Voor een betonnen regenwaterput van 5. Kruisbeton biedt u betonnen regenwaterputten met verschillende opslagcapaciteiten aan. Stof, bladeren en vuil worden bij voorkeur opgevangen door een regenwaterfilter. Uiteraard is een goede en veilige waterkwaliteit essentieel.


Aangezien regenwater licht zuur kan zijn, slaat u hemelwater het best op in een betonnen put. Daarom is het aangewezen om waterputten in te graven. Bovendien zal het water dan ook niet bevriezen. U kunt kiezen uit een kunststof regenwaterputten of een betonnen regenwaterputten.


Een betonnen regenwaterput zorgt voor een neutralisering van de zuurtegraad van het regenwater. Wij zoomen in op het prijskaartje van een betonnen uitvoering. De putten met vlak deksel zijn geschikt om te plaatsen in een voetgangerszone.


Betonnen waterput

Indien er verkeer over de putten komt, dan bieden wij de regenwaterputten met versterkt deksel klasse B1aan (zie tabel onderaan deze pagina). Wij leveren een serie standaard watermeterputten. Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren. De waterput moet uitgerust zijn met een vorstdeksel. Zo dienen de wanden en bodem voldoende sterk te zijn.


De beide types hebben hun voordelen. De hemelwaterput in kunststof is veel lichter dan de regenput in beton. Dat maakt de plaatsing iets gemakkelijker – zonder kraan.


Betonnen waterput

Als je het dan toch over een betonnen put hebt die geplaatst wordt op een makkelijk toegankelijke plaats voor vrachtwagen en graafkraan zonder verdere aansluitingen, opzetstukken of pompen. Bollaert levert gratis in België. Gratis offerte binnen de 48u!


Een van de specialiteiten van Wijckmans in Ham is de productie van betonnen putten. Onze betonnen regenwaterputten zijn vervaardigd uit machinaal getrild beton. Bij het beton is een verdichtingsproduct toegevoegd om de waterdichtheid te garanderen. De wanden zijn konisch uitgevoerd en er zijn hijshaken in bevestigd voor de behandeling van de regenwaterput. In de bodem, alsook in het deksel, is bewapening aangebracht.


Franco levering, vraag nu een offerte aan! Als ondergronds reservoir bieden wij U onze betonnen regenwaterputten met verschillende opslagcapaciteiten. Betonputten leverbaar in diverse.


Zeg niet zomaar ‘beton’ tegen zorgvuldig uitgekozen materialen, die letterlijk het fundament zijn van vele doelen. Een geprefabriceerde betonnen put laten steken gaat niet wegens te moeilijk bereikbaar. Een plastieken put vind ik te duur en niet mooi in mijn landschap ;).


Ik vind het ook plezant om met beton te werken. Met betonblokken heb ik nog niet gewerkt, ik denk ook niet dat dit zo sterk zal zijn als een gegoten betonnen put.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts