dinsdag 21 februari 2017

Bromic terrasverwarming

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? Bromic terrasverwarming online kopen? Kleur naar keuze Gratis advies Levering uit voorraad Showroom!


Standaard zijjn de heaters voorzien van automatische ontsteking. Met zijn gestileerde vormgeving past het perfect in een modern design. Het product wordt veel gebruikt voor grote binnenruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen, productieruimtes, serres, … maar ook voor afgesloten terrassen of patio’s. Geeft geen licht, maar je kunt zien dat hij iets opgloeit achter het glas.


Is in te bouwen in het plafond m. Vol-automatische ontsteking inclusief Honeywell vlambewaking is hier een standaard. Voorzien van de beste Tungsten lampen met uitstekende prestaties zonder rood licht. De modellen zijn van uitmuntende kwaliteit en zeer degelijk gebouwd. Gegarandeerd een warm terras. Op zoek naar horecameubilair?


Vega Direct heeft een groot aanbod! Ga goed het seizoen in, bestel nu! VEGA en JOBELINE nu online! Kies uit 8producten vanaf € 195. Alle terrasverwarmers uit voorraad leverbaar.


Groot aanbod terrasverwarming hier! Deze professionele terrasverwarming is een gewaardeerde horeca heater maar natuurlijk ook prima in particuliere sfeer toe te passen. Het toestel is dusdanig ontworpen dat het de meeste stralingswarmte geeft als het toestel voluit brandt.


Het merk combineert een fraai design met een efficiënte warmteverdeling. Topkwaliteit gecombineerd met eigentijds design. Het volledige programma bestaat uit modellen gasheaters, allemaal leverbaar voor aargas en propaan. You have a vision, we have a way to get you there.


U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Hun assortiment bied je de keuze tussen de ‘Platinum’ en de ‘Tungsten’ series. BROMIC tungsten smart-heat portable. Hoog rendement terrasverwarmer. Lamp gloeit zacht oranje op zodat u geen rood licht op uw.


Bromic terrasverwarming

Al ruim jaar een vertrouwd adres! Deze terrasverwarmers - op gas of op elektriciteit -combineren mooi design, slimme technologie, gebruiksvriendelijkheid en een uitzonderlijk rendement. De infrarode gloed die deze verwarmers verspreiden schept een behaaglijke sfeer.


Met diens compacte, elegante design en efficiënte, buitengewone prestaties is het geen wonder dat deze heater de eerste keus is in commerciële elektrische verwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts