vrijdag 17 februari 2017

Aquaforte vijverpomp

Complete assortiment op voorraad. Neem contact voor eerlijk en deskundig advies. Regel geheel naar eigen wens de flow en het stroomverbruik binnen uw vijver. Bekijk ons Ruime Aanbod nú!


Aquaforte vijverpomp

SIBO Fluidra distribueert AquaForte (zwem)vijverproducten over de gehele wereld door een groot dealernetwerk. Wij zijn altijd op zoek om ons netwerk verder uit te breiden. Kies de juiste vijverpomp voor de toepassing die je gaat gebruiken.


Er zijn namelijk verschillende soorten vijverpompen, elk met eigenschappen die deze geschikt maken voor een bepaald doel zoals een fontein voor een filterinstallatie of gebruik voor een beekloop of waterval. De juiste pomp verlengt de levensduur en verminderd het. Deze vijverpompen zijn ook energiezuinig en bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.


Mits u geen opvoerhoogte nodig heeft voor uw vijverpomp adviseren wij u om een vijverpomp aan te schaffen met een capaciteit van - minder dan uw vijverinhoud. De aquaforte DM kan vuildeeltjes verpompen met een diameter van mm. Kleine kiezels en andere vuildelen vormen hiermee geen gevaar voor de pomp. Ze zijn er eindelijk, de nieuwe regelbare vijverpompen van.


Daarnaast kan een vijverpomp dienen als aandrijving voor uw filter, fontein, beekloop of waterval. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Hierdoor is dit type pomp iets minder energiezuinig.


Vijverpompen koop je eenvoudig online bij bol. Eveneens kunnen deze pompen vuildeeltjes verpompen tot 6mm. Zowel voor natte als droge opstelling.


Hoge kwaliteit waterpompen met lange garantie voor een lage prijs. Bestel alle soorten Tuinartikelen! Tuingereedschap I Tuinkassen I. De Dmvario pompen hebben een een in- en uitgang. WAAROM EEN REGELBARE DM VARIO POMP.


Aquaforte vijverpomp

Een regelbare DM VARIO vijverpomp kan handig zijn in veel. De DM Vario vijverpomp is zeer rustig, het is uitgerust met een synchrone motor waarin geen koperen onderdelen zijn verwerkt. De AquaForte DM Vario vijverpomp is een zeer energie efficiënte vijverpomp met innovatieve elektronica! Deze krachtige vijverpomp is erg betrouwbaar.


Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Deze pomp wordt geleverd inclusief (drie-knops) controller waarmee u de flow, en daarmee automatisch het stroomverbruik, kunt regelen van tot 1. Dankzij de krachtige motor, kan deze vijverpomp een maximale capaciteit van 10. De Ecomax vijverpomp van sibo ( aquaforte ) bepaalt dus in grote mate de helderheid van de vijver. Gaat u een koi vijver aanleggen, aansluiten of bouwen besef dan dat de sibo ecomax vijverpomp een belangrijke rol gaat vervullen in uw vijverontwerp. Waar moet ik op letten als ik een aquaforte vijverpomp aanschaf?


Aquaforte vijverpomp

Bij een blokkade van de rotor zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Ze zijn ontwikkeld voor plaatsing op de bodem van de vijver, maar ze kunnen ook droog (buiten de vijver) worden opgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts