woensdag 22 februari 2017

Avalanche rozen

Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie. This modern classic has a large flower and fabulous presence and offers top. Mono of gemeng ze vallen altijd op door de grote knop die altijd helemaal open gaat.


Zo geven ze glamour aan elke dag, elk boeket en elk arrangement, op hun eigen betrouwbare en bijzondere manier. De meest verkochte witte roos, komt altijd mooi open, succes verzekerd.

Deze rozen zijn uitermate geschikt voor de topbloemist, die uitsluitend met alleen het beste genoegen wenst te nemen. Prachtige peach avalanche rozen. Dagelijks vers vanaf de kwekerij of bloemenveiling verstuurd. U kunt de gewenste bezorgdatum kiezen en een bijpassend kaartje toevoegen met tekst in het bestelproces.


Wij maken van deze schitterende rozen een fraai handgemaakt boeket met diverse groenstelen. Deze populaire witte roos wordt wereldwijd geleverd aan afnemers die hoge eisen stellen aan sierwaarde en houdbaarheidswaarde. We proberen de mooiste rozen te maken en die zijn voor iedereen beschikbaar.


Hoe zie je je rozen het liefst terug?

Elke dag dat we deze schitterende rozen telen is een topmoment! Het zijn mannen en vrouwen van weinig woorden, met één gemeenschappelijke eigenschap: ze doen alles om de beste rozen van de wereld te kweken en zijn stuk voor stuk heel trots op wat er in hun kassen groeit en bloeit. Je kan kiezen uit drie boeket groottes: M, L en XL.


We werken met de beste Nederlandse rozenkwekers. Hierdoor hebben de rozen langere vaasleven. Avalanche rozen bestellen. Een edele witte roos met een grote winter, witte bloemknop en een vleugje groen. Het is ook beter voor ons milieu.


Een witte roos met hoge sierwaarde en houdbaarheidswaarde. De rozen hebben stevige lange stelen en weinig. Wil jij ook rozen kopen uit eigen kwekerij? Kom dan bij ons langs in onze winkel in De Lier! Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.


Dagvers, direct van de kweker. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 5-. Zelfde dag levering tegen bijbetaling.

Na vier jaar is het bedrijf voortgezet in Maasdijk. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op elf hectare op twee locaties in het Westland. Rozen worden al sinds duizenden jaren geteeld om hun schoonheid en geur, en in de oudheid gebeurde dat in China en Afrika, door de Grieken, Romeinen en Egyptenaren. In de Nederlanden is het kweken van rozen gedocumenteerd vanaf de tweede helft van de zestiende eeuw.


Bloemen bestellen, bezorgen of versturen? Dit kan bij bloemenspeciaalzaak Sterbloem, van plukboeket tot rouwarrangement, ons vakkundig personeel maakt het naar uw wens. Onze kweker produceert al meer dan jaar rozen. En kennis en ervaring is precies datgene wat nodig is om zulke schitterende Avalanche rozen te kunnen kweken. De kweker heeft ervoor gekozen om de roos te kweken in een klimaat waar de bloem zo weinig mogelijk stressmomenten ondervindt.


Avalanche Rozen symboliseren zuiverheid en nethei zeker deze witte. Een prachtige roos voor in het bruidsboeket, of als corsage. Bij La Vie en Rose hebben wij verse Avalanche rozen ! Hieronder een overzicht van de soorten rozen.


Klimrozen, geurende rozen en rozen voor de border. De roos blijft gewoon de allermooiste en meest geliefde bloem ter wereld. Kies voor je tuin sterke rozen , die niet ziek worden, weinig snoei en onderhoud vergen en maandenlang enthousiast bloeien en geuren.


Please enable JavaScript to view this page. La vie en rose is een kleinschalige rozenkwekerij gevestigd in De Lier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts