woensdag 22 februari 2017

Onderons dalfsen

Boek uw Hotel in Dalfsen online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Onder Ons verwelkomt u graag in onze sfeervolle ambiance. Wij bieden u de exclusieve ruimte ter invulling van uw huwelijksfeest, verjaardag of receptie. Tevens kunt u bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, vergaderingen of voor een gezellig avondje uit tijdens onze muzikale avonden en evenementen. Het ligt vlakbij Den Haag, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier en Nootdorp maar ook als u wat verder weg woont, zijn wij gemakkelijk te bereiken.


In de verkiezing kreeg de trouwlocatie ruim procent van de stemmen. De ceremonie kan plaatsvinden op de locatie zelf, tevens het diner en het avondfeest. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben. We zijn je graag van dienst!


Zelfde bruid en bruidegom, andere trouwauto. En er iets nog iets verander als je goed kijkt naar Jenieke! Na een uitgebreide brunch kan ik het dak op voor wat groepsfoto’s, waarna we naar Oudleusen vertrekken voor een prachtige kerkdienst. Diner, pannenkoeken en lunch in Dalfsen. Maar ook overnachten, vergaderen, trouwen en feesten in het Vechtdal Overijssel bij de De Barones Dalfsen.


Van begin af aan voelde wij ons thuis bij Debby. Ook de voltrekking, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen met daarna de bruidstaart op de veranda met familie en vrienden. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Onze unieke ambiance zorgt ervoor dat u optimaal zult genieten van uw (bruilofts) feest en gasten.


DALFSEN – Wij zijn benoemd tot ‘DE BESTE TROUWLOCATIE VAN NEDERLAND’. Graag willen wij iedereen bedanken voor de mooie en leuke reviews over onze locatie en natuurlijk voor het liken, delen en online stemmen. Wij zijn super trots dat wij deze titel hebben behaald en gaan weer een prachtig seizoen tegemoet, aldus Debby. In zowel onze schitterende ruime tuin, op de veranda, en de diverse ruimtes met verschillende sferen binnen. Kom bij ons langs om onze mogelijkheden te bekijken en de sfeer zelf te proeven.


Heerlijk eten hoort bij Ons. Deze unieke locatie in Dalfsen staat garant voor een prachtige trouwdag. Geef elkaar het ja-woord in een sfeervolle ambiance. Ook de huwelijksvoltrekking, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen bij de open haard plaatsvinden.


Wat een vette dag met een super leuk stel! Precies zoals het volgens mij hoort, heb ik ze niks anders zien doen dan genieten. Zowel Mieke en Marcel lagen om de haverklap in een deuk.


DALFSEN - Vanavond was er een optreden van The Pianocos bij onder Ons aan de wihelminastraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts