maandag 27 februari 2017

Eurom area lounge heater terrasverwarmer

Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website! Vega Direct heeft een groot aanbod! Ga goed het seizoen in, bestel nu! VEGA en JOBELINE nu online!

XXL Korting - Alles op Voorraad! De Area lounge heater is perfect afgewerkt en heeft een metalen en rvs behuizing. Wij hebben een ruim aanbod Patioheaters en alles wordt gratis bezorgd.


De heater is perfect voor bij een lounge of diningset in de tuin. Door de beperkte hoogte (139cm) verspreid deze lounge heater zijn warmte op een prettig niveau, als je zit. Type Area lounge heater Capaciteit Max. De gasheater heeft namelijk maximaal een warmtebereik van m².


Deze gasheater haal je met een hoogte van 1centimeter gemakkelijk uit de schuur wanneer de avonden kouder worden.

Toch kan het in de avond flink afkoelen: een terrasverwarmer biedt dan uitkomst. Ga je voor een elektrische, die je snel aan kunt zetten en waarbij de warmte meteen heerlijk je huid in trekt? Of ga je voor een terrasverwarmer op gas, die met het vlammenspel ook nog een fijne sfeer toevoegt? Eurom Lounge Heater bestellen? Waar je ook naar op zoek bent, we hebben voor ieder.


De hoes is gemaakt van polyester, is regenwaterdicht en houdt de terrasverwarmer vrij van vuil. Met deze stijlvolle terrasheater is het heerlijk toeven tijdens de koeler wordende avonden. Het aansteken van deze prachtig vormgegeven terrasverwarmer zorgt ervoor dat u langer en comfortabel kunt genieten van een heerlijke avond. Nu in de aanbieding van 249.


Met deze terrasheater is het heerlijk vertoeven tijdens zomerse avonden. Veel gebruikt en verkocht aan Horeca bedrijven als hotel, restaurant en cafe. Dé kampeerwinkel van Nederland. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Met deze krachtige en instelbare terrasverwarmer , verwarmt u met gemak de loungehoek, terras, veranda.


Deze terrasverwarmer biedt een sfeervolle warmtebron voor tuin of terras. Maar ook de partytent of garage. Organiseer een warm (tuin) feest of verleng het buitenleven.

Wat deze terrasverwarmer uniek maakt, is de hoogte en zijn kracht. Area Lounge Heater terrasverwarmer. Doordat de terrasverwarmer werkt op gas, bent u niet aan elektriciteit gebonden en kunt u de heater gemakkelijk verplaatsen.


Mooi, functioneel en veilig in. Voor verzendingen binnen Belgi ë rekenen wij slechts € aan verzendkosten! Langer buiten zitten met een comfortabele lounge heater.


Een lounge heater is ideaal als verwarming bij uw lounge set. Het voordeel van loungeheaters is dat ze over het algemeen verwarmen op basis van gas en ze dus overal eenvoudig te plaatsen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts