vrijdag 3 februari 2017

Rvs briefplaat

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Bestel snel jouw deuraccessoires. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Rvs briefplaat

Let bij het vervangen van een briefplaat goed op de huidige afmeting van het gat in de deur. RVS briefkleppen zijn er in vele soorten en maten. Een RVS of mat zwarte briefplaat geeft een strakke en stijlvolle uitstraling aan jouw voordeur.


Wij hebben diverse ovale en rechthoekige modellen in ons assortiment. Een rechthoekige briefplaat past perfect bij vierkante of rechthoekige deurgrepen, voordeurknoppen en beldrukkers. Een ovale briefplaat past weer mooi bij rond voordeurbeslag.


De briefplaat is vervaardigd van RVS3met een mat geborsteld oppervlak. Hart op hart maat van de schroefgaten zijn 3x mm. Opzoek naar een stijlvolle briefplaat ? Deze set kan tot deurdikte mm.


De GAMMA briefplaat recht RVS is gemaakt van roestvaststaal. Hierdoor is hij goed bestand tegen corrosie wat bijdraagt aan een langere levensduur. Voor het gemak is hij voorzien van een naar buiten draaiende klep met regenrand.


Dit houdt de regen en tocht buiten. Of kiest u liever voor modern en sportief met een briefplaat RVS of een briefplaat zwart of wit? En wat te denken van een elegante messing plaat? Voor ieder wat wils door ons ruime assortiment!


De pluspunten van een briefplaat. Besluit u een briefplaat aan te schaffen in plaats van een brievenbus, dan kiest u direct voor enkele voordelen. Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect. Rvs briefplaat G6binnenzijde. De briefklep draait naar buiten toe open en is voorzien van een regenrand.


Rvs briefplaat

Een briefplaat , ook wel brievenbusklep genoem wordt gemonteerd op je buitendeur. Naast het monteren van alleen een klep kan je er ook voor kiezen om nog extra tochtwering toe te voegen. Zo’n brievenbusborstel is eenvoudig te monteren aan de binnenkant van de deur zodat zo min mogelijk warmte verloren gaat.


Gaat u voor een briefplaat , dan kunt u uit vele soorten briefplaten in verschillende maten kiezen bij Bouwshoponline. Van messing briefplaten tot rvs briefplaten, wij hebben het allemaal! Als u toe bent aan vervanging van uw briefplaat , moet u wel rekening houden met de actuele afmeting van het gat.


Briefplaat ovaal LB5Mat RVS. Bespaar tot wel via kiesproduct. De klep is voorzien van een regenrand. Het grootste gedeelte van de briefplaten en tochtkleppen van Intersteel voldoen voor aan de NEN norm voor de Nederlandse postwet.


Door het gebruik van massief RVS heeft dit product een lange levensduur. Onze webshop gebruikt cookies om de gebuikerservaring te verbeteren. We raden aan om deze te accepteren voor de beste ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts