vrijdag 3 februari 2017

Premium graszoden

Graszoden Professioneel Aanleggen? Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Gemakkelijk en voordelig online premium gras bestellen.

Dat regelt u snel, gemakkelijk en voordelig online in onze webshop. Direct en snel leverbaar wegens eigen teelt. De graszoden worden als rollen gelever één rol is dus tevens m2.


De dikte van de zoden is ca. Met graszoden kan binnen een erg korte tijd een nieuw gazon aangelegd worden. De premium graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst.


Als u een perfect gazon wilt met de hoogste kwaliteit graszoden , dan kunnen wij u dit leveren en leggen.

Premium kwaliteit van onze graszoden. Het gras waar wij mee werken is namelijk van uitzonderlijke en uniek hoge premium kwaliteit. Afhalen, Bezorging door heel Nederland. Donkergroene graszoden van een fijner type speelgazon gras. Een mooie dichte mat met een hoger percentage Roodzwenk wat de grasmat een fijnere uitstraling geeft.


Deze grasmat kan ook beter tegen schaduw en droge perioden. Zo ontstaat een graszode van topkwaliteit. Het verschil met de Speelgazon graszoden zit hem in de wortelstructuur. Deze kunnen het hele jaar door gelegd worden.


Vraag direct een Offerte aan. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Gekweekt door en voor de professional.


Het enige wat u hoeft te doen om dit in gang te zetten is het opmeten van uw gazon en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kunnen beter tegen drogere periodes en schaduwrijke plekken.

Dit is onze mooiste en sterkste kwaliteit – de beste keuze als u kinderen heeft. Standaard Speelgazon kan tegen een stootje en zijn mooi donker groen van kleur. Dus kinderen kunnen er op spelen.


Wilt u snel en eenvoudig graszoden bestellen? U kunt onze premium graszoden gemakkelijk en veilig bestellen via onze online winkel. Tevens kunt u uw bestelling compleet maken door onze befaamde kunstmest of kalk bij te bestellen. Hoe vaak legt u graszoden in uw tuin?


Dus als u graszoden legt, dan gaat u voor extra kwaliteit. Dit gras is meer verfijnd dan gewoon speelgazongras. Het kan beter tegen drogere periode en tegen schaduw.


Iedereen wil natuurlijk een prachtig groen gazon hebben. Door het gras te zaaien heeft u veel geduld nodig. Heeft u zelf geen aanhangwagen, dan is het gemakkelijk om de zoden bij u thuis te laten bezorgen.


Om ervoor te zorgen dat u verse graszoden krijgt worden deze in eigen beheer vervoerd en niet via transportbedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts