vrijdag 24 februari 2017

Chrysalidocarpus lutescens verzorging

Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!

Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! In Nederland beter bekend als: Goudpalm, Goudvruchtpalm of Arekapalm. Waar vooral op gelet moet worden is dat de plant goed vochtig blijft. De Areca palm is makkelijk te verzorgen.


Daarom heeft de plant veel water nodig. Let er wel op dat de plant niet te veel water krijgt, anders kunnen de wortels rotten. Een toffe plant die een tropisch sfeertje aanbrengt in zijn omgeving.


Ook niet zo gek aangezien de Areca oorspronkelijk uit Madagaskar komt.

De verzorging vraagt wel wat aandacht, maar daar helpen wij graag bij! Het is een echte blikvanger die niet al te veel verzorging nodig heeft. Onderhoud van de plant De plant houdt niet van te veel water. Areca palm verzorging - kamerplant - Wij verkopen de stoere Areca palm in verschillende maten en uiteraard van hoge kwaliteit.


Chrysalidocarpus kent geen centrale stam, de bladstengels komen allemaal rechtstreeks uit de grond. De kamerplant Areca palm komt van nature voor in het tropische woud van Madagaskar en leeft in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid. De goudpalm (Dypsis lutescens ) heeft graag constant een vochtige bodem en staat het liefste in lichte schaduw, palm wil graag veel licht, maar niet de hele dag in de volle zon. Luchtzuiverende planten zorgen voor een schone lucht in uw woonomgeving en zijn daardoor goed voor uw gezondheid.


Kamerplanten verfraaien ook uw huiskamer. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste verzorging voor jouw kleintje. Tot deze verzameling behoren ongeveer palmsoorten die voorkomen in Zuid-Azië en op het Maleisische schiereiland. Het blad is opvallend smal, glanzend donkergroen en de stengels zijn geelachtig, wat de plant in haar thuisland Madagaskar de bijnaam Goudpalm heeft opgeleverd. Verzorging De goudpalm heeft graag constant een vochtige bodem en staat het liefste in lichte schaduw, palm wil graag veel licht, maar niet de hele dag in de volle zon.


Er is lastig specifieke symboliek te vinden voor de goudpalm. De vredesduif heeft in zijn snavel ook een palmtakje. De bladeren van de Areca-palm hebben een luchtzuiverende werking.


Dit is een vederpalm met prachtige, heldergroene, geveerde bladeren.

Watergeven aan de Areca kan lastig zijn. De palm heeft een altijd vochtige grond nodig, zonder dat de grond uitdroogt of te nat wordt. Daarnaast krijgt de Areca graag meerdere keren een klein beetje water.


Als er van deze planning wordt afgeweken, schrikt de palm en kan er van alles mis gaan (groei stopt, bladverlies, etc.). Dypsis lutescens komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, wordt in ons klimaat als een kamerplant beschouwd. Vormt rechtopgaande groene stengels met overhangende geveerde groene bladeren Oudere planten bloeien in de natuur met groengele bloemen maar zullen dus nooit bloeien in de huiskamer. Areca Lutescens - Goudpalm ↕ 130cm - Koop je Veilig en Vertrouwd bij Groeneparadijs.


De Dypsis lutescens is een heel bekende kamerplant. Een areca maakt mooie, lange bladeren vanuit het midden van de plant. Met elk nieuw blad wordt hij weer een stukje hoger, waardoor hij uiteindelijk tot wel meter hoog kan worden! Hij geeft je voor de aandacht die jij hem geeft heerlijke fris gezuiverde lucht terug. Dit komt, omdat hij vooral goed is in het verwijderen van de schadelijke stoffen formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen en tolueen uit de lucht.


Deze groene kamerplant lijkt erg veel op de Kentia (Howea) en heeft een wat zachter blad. De Goudpalm is onderdeel van het ‘Air so pure’ label. Deze mooie volle plant is afkomstig uit Madagascar. Ze past zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving.


Bij een goede verzorging gaat ze lang mee. Die Dypsis lutescens kann während der warmen Jahreszeit an einem geschützten, hellen bis halbschattigem Standort im Freien gepflegt werden. Diffuse Sonne ist für ein gesundes Wachstum dieser Pflanze von Vorteil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts